HANDEL & PRODUCTIE

Verschillende systemen en

repeterende processen

 

 

KWEEKERS: JOUW AFAS PARTNER

Ordermanagement speelt een belangrijke rol binnen handels- en productieorganisaties. Onze KWEEKERS hebben bij veel van deze organisaties in de keuken mogen kijken. Er valt bijna altijd winst te behalen. Automatiseren van inkoop- en verkoopprocessen of het koppelen met externe systemen; groei door met onze expertise!
Krachtig inkopen

Bij KWEEKERS specialiseren we in het automatiseren van inkoopprocessen. Van het inkopen van grondstoffen tot aan facturatie naar jouw klanten; wij kennen de fijne kneepjes van deze processen. Neem afscheid van overzichten in Excel en centraliseer inkoop-gerelateerde data in AFAS Profit. Van aanvragen tot contracteren en van beoordeling tot orderbevestiging. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op met een van onze AFAS consultants!

Doorbreek routines

Verkoopprocessen binnen handels- en productieorganisaties zijn vaak enorm repeterend. Hierdoor raak je snel gewend aan de huidige prestaties binnen dit proces. KWEEKERS doorbreekt vicieuze cirkels binnen organisaties én processen. Laat onze consultants een frisse blik werpen op je verkoopproces en implementeer óf optimaliseer dit proces in AFAS Profit. Wij begrijpen als geen ander dat zolang er targets behaald worden, er geen directe aanleiding bestaat voor het optimaliseren van dit proces. De meeste organisaties benutten slechts 39% van de mogelijkheden in AFAS Profit. Samen brengen we dit percentage ongetwijfeld omhoog. Ontdek het volle potentieel van jouw verkoopproces!

Onze klanten in de handel en productie

 

 

 

 

Onze klanten in de handel en productie

 

 

 

 

Van "land tot klant"

Een mooi voorbeeld van een optimalisatieslag, gerealiseerd door KWEEKERS, is de case bij Henri Willig. Dit is een kaasproducent die kazen van “land tot klant” produceert en verkoopt. De ruim 450 medewerkers worden continue opgeleid vanuit de Henri Willig Academy. Hun cursusadministratie bevond zich nog grotendeels in Excel. We hebben meer overzicht en inzicht gecreëerd doordat alle relevante data zich op één platform bevind: AFAS Profit. Lees het hele klantverhaal!

Koppel erop los

Maak je gebruik van meerdere systemen en ben je (nog) niet van plan hier vanaf te stappen? Naast het implementeren en optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit, bieden we ook oplossingen om koppelingen te leggen tussen verschillende systemen. Neem contact met ons op en we vertellen je alles over deze kans! 

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van de toppers van KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst