KWEEKERS
als Mendix Partner

Lees meer over de oplossingen die we bieden met low-code van Mendix

Home » Oplossingen » Maatwerkapplicaties Mendix

Mendix on-top-of jouw bedrijfssoftware

Jij hebt ongetwijfeld processen in je organisatie die niet in andere organisaties voorkomen. De kans bestaat dat er geen standaard bedrijfssoftware beschikbaar is waar jij deze processen in kunt verwerken. De standaard van AFAS gaat bijvoorbeeld heel ver, maar het woord standaard zegt het al. Er zijn processen die niet standaard zijn. Samen gaan we aan de slag om in Mendix een applicatie te ontwikkelen waarin jij je unieke processen wél kunt verwerken. Deze applicatie zal vervolgens naadloos aansluiten op jouw AFAS omgeving, waardoor je nóg meer waarde uit AFAS kunt halen. En dit geldt niet alleen voor de software van AFAS. Mendix is naadloos te integreren op bijna alle bedrijfssoftware. Dus ook wanneer jouw organisatie niet met AFAS werkt, is een maatwerkapplicatie in Mendix interessant!

Wil je weten wat er mogelijk is binnen jouw organisatie met een low-code maatwerkapplicatie in Mendix? Vul het contactformulier in en één van onze Mendix experts neemt contact met je op!

Best practice maatwerkapplicaties

Nu vraag je je waarschijnlijk af: Hoe werkt dat dan, een maatwerkapplicatie bovenop mijn standaardsoftware? Wat kan ik daarmee? Hoe ziet het eruit? Allemaal begrijpelijke vragen. Er zijn veel praktijkvoorbeelden. Hieronder vind je een aantal Mendix applicaties die onze consultants hebben ontwikkeld. Het mooie is, op basis van de succesverhalen hebben we er standaardapplicaties van gemaakt. Dit betekent dat ze ook snel bij jouw organisatie te implementeren zijn! Welke functionaliteiten je gebruikt of uitbreidingen die je op de applicatie gaat doen, is helemaal aan jou.

erp

Planningsapplicatie

Plannen op een manier die bij jouw bedrijf past, naadloos aansluit op jouw processen en flexibel met je mee beweegt.

Verhuurapplicatie

Jouw unieke manier van verhuren verwerkt in een verhuurapplicatie, zodat jouw verhuurproces geautomatiseerd wordt.

Maatwerkapplicaties: Onze methode

Standaardsoftware zoals AFAS is geschikt voor het automatiseren en standaardiseren van standaardprocessen binnen jouw organisatie, zoals Payroll en salarisadministratie. Maar wat doe je met de processen waar de standaardsoftware niet toereikend is? Daar kunnen wij je bij helpen!

Wij ontwikkelen maatwerkapplicaties volgens een eigen methode, waardoor we de applicatie naadloos laten aansluiten op de behoeften binnen jouw organisatie. Samen doorlopen we de volgende stappen in het ontwikkelproces:

Leer de basis principes van low-code tijdens een gratis workshop

Of je nu weinig tot geen ervaring hebt, ook jij kan het gebruiksgemak van Mendix ervaren. Leer in 1 dag de basis principes van het bouwen van een maatwerkapplicatie op het low-code platform van Mendix. Schrijf je in voor KWEEKERS Connect: Mendix on top of AFAS en zet de eerste stap naar digitale wendbaarheid!

De kracht van onze consultants

Onze consultants volgen een training aan de Mendix Academy en worden opgeleid door trainers van de Low-Code academy. Tijdens deze training halen de consultants verschillende Mendix Certificaten. Niks leert beter dan in de praktijk, daarom draaien onze consultants tijdens het traineeship al mee op echte projecten onder begeleiding van een projectleider en een ervaren consultant.

Ook na het traineeship wordt er veel geïnvesteerd in het bijspijkeren van de kennis en de ontwikkeling van onze consultants.

Heb je vragen over low-code maatwerkapplicaties in Mendix?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wist je dat?

Je Mendix heel goed kunt combineren met onze verschillende diensten? Zo kun je, zoals hierboven uitgelegd, Mendix inzetten als aanvulling op AFAS. Of maak koppelingen tussen Mendix en andere systemen die jij inzet in je organisatie. Je kunt ook stuurinformatie uit Mendix halen, zodat je betere op data gebaseerde beslissingen kunt maken.

Diensten iconen - AFAS

AFAS Profit

Automatiseer alle standaard bedrijfsprocessen in één systeem

U-Turn

Hoe jouw organisatie digitaal wendbaar
wordt door low-code

Power BI

Hoe jouw organisatie digitaal wendbaar
wordt door low-code

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.