Demo dashboard Power BI
winst & verlies

Stop met Excel overzichten

Home » Oplossingen » Power BI Demo dashboard winst en verlies
Verder kijken dan de standaard

Power BI dashboard Winst & Verlies

AFAS heeft een standaard Winst & Verlies dashboard, dat voor veel bedrijven goed werkt. Dit dashboard is helaas niet aan te passen naar de specifieke wensen van jouw organisatie die niet binnen de standaard te realiseren zijn. Dat is ons dashboard wel. Zo kunnen er extra overzichten in worden verwerkt en zijn de doorsnedes eenvoudig aan te passen. Dit scheelt jou maandelijks veel tijd die je anders kwijt bent aan het knutselen in Excel.

Maak het jezelf gemakkelijk met standaard dashboards

Power BI templates

Naast het winst & verlies dashboard in Power BI, hebben we ook een planning dashboard, een urenrapportage dashboard en een debiteuren dashboard. Essentiële processen die veel organisaties inzichtelijk willen hebben. Je leest er meer over bij onze Power BI templates.

De voordelen van een kant en klaar template

Ervaar het gebruiksgemak

We sommen de 2 belangrijkste voordelen voor je op:

  • Het dashboard is eenvoudig aan te passen naar de wensen van jouw organisatie. Het is ook nog eens interactief. Er is slechts één dag nodig om het dashboard in de huisstijl en doorsnedes van jouw organisatie te krijgen, inclusief vereiste AFAS inrichting

  • Naast dat je terug kan kijken met het dashboard kan je ook een forecast toevoegen en tonen. Zo maak jij beter onderbouwde beslissingen.

Aan de slag met Power BI

Wil je ook gemakkelijk gebruik maken van dit template? Neem contact met ons op! Onze consultants helpen je graag verder.

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.