Algemene Voorwaarden

 

Toelichting

Elke dag zijn wij bezig om onze service voor klanten te optimaliseren. Het kan goed zijn dat wij hierin aanpassingen doen om de samenwerking nog beter te laten verlopen. De algemene voorwaarden krijgen dan een update.

In onze algemene voorwaarden zijn alle diensten die wij leveren gebundeld. Welke onderdelen van toepassing zijn, is afhankelijk van welke dienst(en) je gebruik maakt.

De algemene voorwaarden zijn ingedeeld in verschillende modules.

  • Module A: hierin vind je de bepalingen die altijd van toepassing zijn ongeacht welke dienst je bij ons afneemt en bepalingen over onze software, de U-turn.
  • Module B: als jij aan de slag gaat met onze consultants, of dat nu AFAS, U-turn, Mendix of BI is, dan vind je hier de aanvullende bepalingen daarvoor.
  • Module C: ga jij de software van Mendix ontdekken, dan vind je hier de aanvullende bepalingen daarvoor.

Daarnaast kunnen er ook nog aanvullende voorwaarden van andere partijen van toepassing zijn, zoals AFAS en Mendix. Voor het gemak hebben we de links hiervoor opgenomen in de pagina Aanvullende algemene voorwaarden.

Overzicht versies

KWEEKERS – Algemene voorwaarden

  • Versie 1 januari 2024: wijziging bijlage 2 en 2A (U-turn): verduidelijking rondom het indienen van klantvragen via het klantportaal en doorbelasting. Aanpassingen in art. 3 van bijlage 2 en art. 3.1 en 4.1 van bijlage 2a.
  • Versie 17 augustus 2023: wijziging bijlage 1 Verwerkersovereenkomst, art. 8.3 (typefout) en bijlage 1C (geen gebruik van USB-sticks)
  • Versie 1 januari 2023: wijziging door samengaan verschillende KWEEKERS labels

U-Turn: End User License Agreement (EULA)

ddots- algemene voorwaarden