ZORG & WELZIJN
Verhoog de kwaliteit van de zorg aan het bed 


KWEEKERS: JOUW AFAS PARTNER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De druk op de zorg is al langere tijd enorm. Dat komt mede door de opkomst van het coronavirus in combinatie met de hoogte van het aantal ziekenhuisopnames en personeelstekort. De zorg van jouw medewerkers hoort te liggen bij de mensen die het nodig hebben, niet bij administratieve werkzaamheden. KWEEKERS helpt jouw organisatie bij het automatiseren en optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit. Samen zorgen we ervoor dat de focus van jouw zorgmedewerkers verschuift van aandacht voor administratie naar aandacht voor mensen. 
Brochure

In onze brochure lees je dé best practices over AFAS Profit in de zorg. Kom erachter wat KWEEKERS voor jouw zorgorganisatie kan betekenen.

 

Brochure

In onze brochure lees je dé best practices over AFAS Profit in de zorg. Kom erachter wat KWEEKERS voor jouw zorgorganisatie kan betekenen.

 

 

Zorgkoppelingen
 

Het is wel zo prettig als jouw systemen op de juiste manier met elkaar communiceren. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen voor bijvoorbeeld EPD, roosters of urenregistraties. Zo houd je grip en overzicht op alle lopende zaken en hoef je geen dubbele administratie te voeren. Onze ervaren Consultants staan voor je klaar om slimme koppelingen aan te leggen.

 

AFAS zorgpartner

 

Als je aan de slag gaat met de implementatie of optimalisatie van AFAS Profit wil je dit laten doen door een organisatie die zekerheid biedt. KWEEKERS is één van de drie officiële AFAS implementatiepartners. Dat betekent dat we regelmatig geauditeerd worden door AFAS. Je kunt erop vertrouwen dat jouw organisatie bij ons in goede handen is.

 

Partnership met MOOQE

 

Ga jij tot het uiterste? Door nog meer administratieve processen te automatiseren zorg je ervoor dat je nog meer tijd bespaart. Die kostbare tijd kan vervolgens weer ingezet worden voor de mensen die de zorg hard nodig hebben. Dankzij ons partnership met MOOQE kunnen we diverse koppelingen door middel van de U-Turn leggen en conversies vlekkeloos laten verlopen.

Maak van jouw zorg onze zorg

Het organiseren van jouw zorgprocessen is een hele operatie. Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt is het van groot belang om goed na te denken over de processen binnen jouw zorgorganisatie. Het is belangrijk om een juiste balans te vinden tussen tijdsdruk, werkplezier, efficiëntie en aandacht voor patiënten. Laten we er samen voor zorgen dat routinematig werk binnen jouw organisatie geautomatiseerd wordt. Zo kunnen jouw zorgmedewerkers zich bezig houden met de kern van het werk: aandacht en zorg voor patiënten.

Samen tackelen we jouw uitdagingen

Een van de grootste uitdagingen binnen de zorgsector is de uitwisseling van informatie binnen zorgverleners. Vaak worden gegevens op meerdere plekken geregistreerd waardoor je het overzicht en de grip op de voortgang dreigt te verliezen. Samen zorgen we ervoor dat we alle informatie op één centrale plek borgen waardoor iedereen weet wat er speelt.

Onze klanten in de zorg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten in de zorg

 

 

 

 

 

 

 

 

Van inkoopprocessen tot payroll-trajecten

Onze ervaren Consultants kunnen je op verschillende manieren helpen. We hebben ruimschootse ervaring met het implementeren en optimaliseren van inkoopprocessen, Payroll-trajecten binnen de zorgsector en HRM-aspecten. Wij staan voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat alle informatie binnen jouw organisatie op één centrale plek komt te staan. Op die manier borgen we jouw bedrijfsprocessen.

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS ook garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?!

Wij zijn KWEEKERS: jouw AFAS Partner in de zorg!
 

  • Deskundige kennis van wet- en regelgeving en zorgprocessen tijdens de implementatie van AFAS Profit

  • Ruimschootse ervaring met het implementeren en optimaliseren van zowel Payroll, inkoop als HRM processen binnen de zorgsector

  • Consultants die weten wat er in de zorg speelt en meedenken over de meest efficiënte inrichting van AFAS Profit

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst