U-Turn Studio: Koppelen wordt nu écht kinderspel

“De lancering van U-Turn Studio markeert een nieuw tijdperk in applicatiebeheer, waarbij gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit hand in hand gaan.”

KWEEKERS kondigt met trots de lancering aan van U-Turn Studio, de nieuwste evolutie van hun integratieplatform. U-Turn Studio zet een nieuwe standaard voor procesversnellers met zijn visuele en intuïtieve interface, waardoor gebruikers gemakkelijk en efficiënt applicaties en processen met elkaar kunnen verbinden en laten communiceren.

U-Turn Studio is ontworpen met het oog op de wensen en behoeften van gebruikers zoals applicatiebeheerders. Het biedt een toolbox vol met vooraf gedefinieerde componenten die eenvoudig kunnen worden geselecteerd en op het canvas kunnen worden geplaatst. Deze drag-and-drop-functionaliteit maakt het ontwikkelen van koppelingen veel eenvoudiger; écht kinderspel.

Een van de meest vernieuwende functionaliteit van U-Turn Studio is de mogelijkheid om acties te ondernemen op basis van het resultaat van alles wat je aanstuurt. Zo kun je integraties aan elkaar koppelen, om bijvoorbeeld met het resultaat van het ene systeem een ander proces direct aan te sturen. Dit opent de deur naar het bouwen van geavanceerde workflows en het nemen van gerichte acties op basis van het ontvangen ID.

Met U-Turn Studio hebben gebruikers ook toegang tot een reeks vooraf gedefinieerde applicaties. Dit betekent dat er minder stappen nodig zijn om aan de slag te gaan. Applicaties zoals AFAS, Microsoft Graph (bijvoorbeeld Azure AD en Outlook), Mailchimp en Ons® Nedap zijn al beschikbaar, waardoor gebruikers geen verstand meer hoeven te hebben van de onderliggende techniek om de integraties te gebruiken. Het omslachtige proces van het interpreteren van JSON en URL’s behoort daarmee tot het verleden. In plaats daarvan worden de metagegevens van de applicatie opgehaald en omgezet in objecten waaruit gebruikers kunnen kiezen bij het ontwikkelen van de integratie.

Als applicatiebeheerder waardevolle oplossingen bieden voor jouw organisatie

De lancering van U-Turn Studio markeert een nieuw tijdperk in applicatiebeheer, waarbij gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit hand in hand gaan. Applicatiebeheerders kunnen nu met meer gemak en plezier koppelingen bouwen en beheren, waardoor ze zich nog meer kunnen concentreren op het leveren van waardevolle oplossingen voor hun organisaties.

De U-Turn is voorlopig vrijgegeven in gesloten bèta en is op aanvraag beschikbaar. De verwachting is dat de nieuwe versie in Q4 2023 vrijgegeven wordt voor alle gebruikers. Heb je interesse om je nu al bij de bèta gebruikersgroep toe te voegen? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: