AFAS Optimalisatie2023-11-09T12:34:29+00:00

AFAS Optimalisatie en automatisering

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt.
Ook binnen AFAS Profit!

Home » Oplossingen » Bedrijfssoftware AFAS » AFAS Optimalisatie

Wil jij AFAS Profit optimaliseren?

Onze consultants laten je graag alle mogelijkheden zien én ervaren. Wij weten zelfs geblinddoekt de weg te vinden binnen AFAS Profit. Samen zorgen we ervoor dat jij AFAS Profit optimaal weet te benutten. Zo weet je zeker dat je nog verder groeit en het verschil maakt!

Meer rendement uit AFAS Profit

Werk je al een tijdje met AFAS Profit, maar heb je het gevoel dat er meer mogelijk is? Onze AFAS professionals voorzien jouw organisatie van innovatieve optimalisatieprojecten binnen AFAS Profit. Wij maken een analyse van de huidige stand van zaken binnen jouw processen. Dat doen we met een kritische blik. Alleen op die manier kunnen we jouw specifieke behoeftes in kaart brengen.

Voorbeelden van tijdrovende processen die je kan automatiseren

Door het automatiseren van vele processen, ga je efficiënter met je tijd om én voorkom je fouten door handmatige handelingen.

Facturatie

Configureer AFAS om facturatieprocessen te automatiseren, inclusief het genereren van facturen, het verzenden ervan naar klanten en het verwerken van betalingen.

Voorraadbeheer

Automatiseer voorraadbeheerprocessen, zoals het bijhouden van voorraadniveaus en het plaatsen van bestellingen wanneer de voorraad laag is.

Workflows

Zorg voor een gestroomlijnde procedure en creëer aangepaste workflows om goedkeuringsprocessen, zoals verlofaanvragen, te automatiseren.

erp

Koppelingen en integraties

Integreer AFAS Profit met andere systemen binnen de organisatie, zoals CRM-software of projectmanagementtools, om gegevensuitwisseling te automatiseren en dubbele gegevensinvoer te voorkomen.

Salarisadministratie

Stel de salarisadministratie zo in dat loonberekeningen, belastingaangiften en salarisuitbetalingen automatisch worden verwerkt, wat tijd en fouten kan verminderen.

Klantrelatiebeheer (CRM)

Gebruik AFAS Profit om klantinformatie te beheren en automatisch herinneringen te genereren voor vervolgacties, zoals verkoopacties, offertes, cursussen en evenementen

Wil je optimaliseren, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is een portfoliosessie misschien wel de uitkomst. Een portfoliosessie helpt bij het in kaart brengen van optimalisatiekansen en wensen vanuit de organisatie. Het zorgt voor verfrissende ideeën, richting voor de organisatie én een plan om nog meer waarde uit AFAS te halen.

Onze werkwijze: de projectfases van KWEEKERS

projectfases bij KWEEKERS

Er zijn verschillende methodes om een project vorm te geven. KWEEKERS heeft een eigen projectaanpak ontwikkeld om projecten te managen. Met deze projectaanpak zorgen we ervoor dat een project voorspelbaar wordt. Onze manier van werken heeft zichzelf bewezen. 95% Van onze projecten worden namelijk binnen tijd, budget en tevredenheid opgeleverd! Benieuwd naar onze projectaanpak? We leggen het je uit in de video! 

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

Samen op weg naar succes!

Successen boek je niet alleen. Dat doe je samen! Zie ons als jouw bondgenoot: samen op weg naar de overwinning. We gaan altijd in samenspraak aan slag met de oplossingen. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw investering nog rendabeler wordt! Het wiel hebben we al voor je uitgevonden én getest, zodat jij de volgende automatiseringsstappen kan nemen.

Deze organisaties optimaliseren samen met KWEEKERS:

Deze organisaties optimaliseren samen met KWEEKERS:

Onze beloftes

Waarom kiezen voor KWEEKERS?

Wij houden van mensen. De behoeften en wensen van mensen staan bij ons centraal. We zijn niet voor niets een mensenorganisatie. Maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Ook bij KWEEKERS. Wij zijn allesbehalve perfect. En daar zijn we blij om. Ook wij maken fouten. Maar we beloven je dat we onze stinkende best doen om onze onvolmaaktheden weer op te lossen. Eerlijkheid en transparantie: daar geloven we in!

Waar kan je nog meer op rekenen:

icon think

Geen gezeik garantie

Eerlijkheid en transparantie: daar geloven we in

KWEEKERS heeft een plan

Binnen tijd, scope en budget

Met zorg

De behoefte van de mens staat centraal

ISO Gecertificeerd

Ga voor kwaliteit

Als je bij verschillende organisaties aan de slag gaat met de inrichting van AFAS Profit, moet je zelf natuurlijk wel het goede voorbeeld weten te geven. Hiervoor is het belangrijk om de eigen interne processen op orde te hebben. KWEEKERS tilt deze interne processen naar een hoger niveau met het behalen van ISO certificaten voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

ISO 9001:2015

Certificaat voor kwaliteitsmanagement

ISO 27001:2017

Certificaat voor informatiebeveiliging

Klant aan het woord: Envida

Optimalisatie HR-Management, ziekteverzuim en nieuwe koppelingen met de software van AFAS

“Ik vind het uniek dat KWEEKERS heel sterk is in het standaardiseren van processen. Zij weten ons daar op de juiste manier over te adviseren waardoor je anders naar dingen gaat kijken.”

Klaar om nog meer te automatiseren met AFAS?
Neem contact met ons op!

Door de automatisering binnen jouw bedrijf naar een hoger level te tillen verminder je de handmatige taken. Dankzij onze ervaringen met bedrijfsprocessen én AFAS Profit kunnen wij jouw organisatie nog beter automatiseren. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat het aantal administratieve handelingen gereduceerd wordt. Zo zorgen we voor nog meer grip en structuur. Dat scheelt tijd én geld. Onze AFAS consultants ondersteunen jouw organisatie waar het nodig is. Ontdek waar het meeste winst te behalen valt binnen jouw organisatie en maak het verschil!

Wil jij erachter komen hoeveel winst er voor jou te behalen valt? Neem dan nu contact met ons op.

KWEEKERS Julia

Veelgestelde vragen over de AFAS Optimalisatie van KWEEKERS

Wat houdt automatisering met de software van AFAS in?2023-10-23T11:58:05+00:00

Dit omvat het gebruik van AFAS om handmatige, tijdrovende processen binnen een organisatie te automatiseren. Hierdoor wordt de efficiëntie en productiviteit verhoogd. Door te automatiseren met de software van  AFAS ben je als organisatie in staat om routinetaken te stroomlijnen, fouten te verminderen én waardevolle tijd te besparen!

Wat is de eerste stap om te beginnen met AFAS optimalisatie of automatisering samen met KWEEKERS?2023-10-23T11:58:20+00:00

De eerste stap is om contact op te nemen met ons! We plannen dan een kennismakingsgesprek in om je bedrijfsbehoeften, doelen en verwachtingen te bespreken en hoe wat er met de software van AFAS te realiseren is. Op basis daarvan bieden we een op maat gemaakt advies en een stappenplan voor optimalisatie.

Kunnen bestaande systemen geïntegreerd worden met AFAS na automatisering?2023-10-23T11:59:07+00:00

Jazeker! Met onze U-turn, een RPA (Robotic Process Automator), kunnen veel bestaande systemen en software-oplossingen geïntegreerd worden om een gestroomlijnde workflow te creëren en conversies geautomatiseerd uit te voeren. KWEEKERS heeft uitgebreide ervaring met het integreren en koppelen van verschillende systemen.

Is er ondersteuning beschikbaar na de optimalisatie van AFAS software?2023-10-23T12:05:55+00:00

Uiteraard biedt KWEEKERS voortdurende ondersteuning en service tijdens en na de optimalisatie van AFAS software. Ons Service Team met Service Consultants behandelen jouw klantvragen en helpen je bij het beheer en onderhoud van jouw omgeving. We zorgen ervoor dat je het maximale uit je systeem haalt.

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Ga naar de bovenkant