AFAS

APPLICATIEBEHEER

 

 

 

 

AFAS ONDERHOUD & BEHEER

Hier lees je alles over onderhoud & beheer bij KWEEKERS!

 

 

 

De beoogde resultaten boeken met AFAS Profit? Dat kan alleen als je AFAS Profit op de juiste manier beheert. Maar dat kost tijd. En tijd is geld. Daarom is het fijn om dit beheer uit handen te kunnen geven aan een flexibele AFAS Partner. Wij zorgen ervoor dat jouw AFAS omgeving op de juiste manier beheerd wordt en alles op rolletjes loopt. Zo kun jij je focussen op andere dingen. Samen zorgen we ervoor dat je blijft groeien!
Nu begint het pas écht

Na het afronden van de AFAS Implementatie begint het pas echt. Je zal aan de slag moeten met het verbeteren, automatiseren en optimaliseren van jouw AFAS omgeving. Hoe dan?! Geen stress. Wij staan voor je klaar om jouw AFAS Beheer op ons te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat jij kunt blijven groeien.

Groeien zonder zorgen

Je kunt het beheer van jouw AFAS Profit zorgeloos bij onze professionals onderbrengen. Zij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Samen zorgen we ervoor dat jouw processen nog verder geautomatiseerd worden. Zie ons als jouw vangnet: wij vangen je altijd op zodat jij door kunt blijven gaan. Wij kijken altijd naar jouw unieke wensen en behoeftes. Zo ben je verzekerd van gebruiksgemakken en functionaliteiten waar je ook écht iets aan hebt.

AFAS inrichting en onderhoud

KWEEKERS helpt jou bij een effectieve inrichting én onderhoud van jouw AFAS Profit omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele AFAS Consultants ben je verzekerd van:

  • Onderhouds- en uitvoerwerkzaamheden in jouw AFAS Profit omgeving
  • Signaleren en verhelpen van eventuele problemen en/of knelpunten 
  • Implementatie van nieuwe versies van AFAS 
  • Bijhouden van administratieve documentatie
  • Advies gericht op jouw AFAS Profit inrichting
  • Inspelen op, en bijhouden van, technische ontwikkelingen 
  • Bewaken van effectieve inrichtingen gericht op jouw bedrijfsprocessen

Houd je handen vrij om te doen waar jij goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn. Neem contact op met onze AFAS consultants en ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen! 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst