ONS Nedap HRM Koppeling

Automatisering en digitalisering levert jouw organisatie tijd op

Wat is nu het belangrijkste voor een zorgprofessional? De meeste tijd besteden aan de cliënt. Daar ben je als zorgprofessional voor opgeleid toch?

Een zorgprofessional wil altijd zo veel mogelijk tijd besteden om de cliënt te helpen, maar er is één nadeel dat hier regelmatig voor een belemmering zorgt: de administratieve taken! Het invullen van formulieren, rapporten en andere papieren is een gigantische belasting en leidt de aandacht af van wat er echt toe doet: cliënten de beste zorg geven die ze verdienen.

Met ONS Nedap kunnen zorgprofessionals hun administratieve taken digitaal afhandelen en optimaliseren. Hierdoor blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: cliënten verzorgen. Zo kunnen ze zich concentreren op de cliënten en tegelijkertijd de effectiviteit van hun administratie verbeteren. Klinkt als een   win-win situatie toch? De U-Turn kan hier een rol in spelen door processen nog verder te automatiseren en te versnellen.

Wat is ONS Nedap?

ONS is een suite applicatie. Deze applicatie is ontworpen om de administratieve taken van de zorgprofessionals gemakkelijker te maken en om zo meer tijd vrij te maken voor cliënten. Met het elektronische cliëntendossier (ECD) van ONS worden dagelijks meer dan 1500 zorginstellingen in Nederland ondersteunt. Zo kunnen de professionals gemakkelijk behandelingen plannen, rapportages maken, informatie over cliënten bijhouden en nog veel meer!

Hoe past de U-Turn hierin?

De U-Turn maakt het mogelijk om het administratieve werk van zorgprofessionals nog verder te vereenvoudigen op processen als Planning & Roosteren en Administratie. Met de HRM-koppeling van de U-Turn is het namelijk mogelijk om automatisch medewerkers aan te maken in ONS Nedap, met behulp van gegevens uit bijvoorbeeld de software van AFAS of andere bronsystemen. Dit betekent dat handmatig hetzelfde werk doen niet meer nodig is, waardoor tijd en moeite bespaard worden. Door deze automatisering wordt de kans op fouten die vaak handmatig worden gemaakt ook nog eens verminderd. Dankzij de HRM-koppeling van de U-Turn in combinatie met de ONS Nedap worden de administratieve taken voor zorgprofessionals eenvoudiger en kosten ze aanzienlijk minder tijd!

Lees meer over deze koppeling in de product paper

Welke koppelingen zijn er?

Deze HRM-koppelingen bestaan uit in totaal 8 verschillende “nodes”, Waarbij de koppeling ‘Medewerker Algemeen’ een verplicht onderdeel is in deze koppeling. Dit zorgt ervoor dat informatie vanuit AFAS over medewerkers zoals naam, naamgebruik, e-mail, telefoonnummer, et cetera moeiteloos kan worden geïntegreerd in het ONS-systeem.

De overige koppelingen die hier gemaakt worden met de U-Turn zijn:

  • Medewerker adres: adres van de medewerker inclusief begin- en einddatum voor opbouw adreshistorie in ONS.
  • Medewerker contract: begin- en einddatum contract, roosteruren, actieve contractregel.
  • Medewerker deskundigheid: begindatum, deskundigheid (vrij veld in AFAS).
  • Medewerker organisatorische eenheid: Nummer, omschrijving, begindatum.
  • Medewerker CAO: CAO en begindatum.
  • Medewerker vakantiesaldo: opgeteld beginsaldo uit potjes Wettelijk, Bovenwettelijk en Extra Bovenwettelijk dat naar de pot Vakantie in ONS gaat.
  • Medewerker weekkaartprofiel: Weekkaartprofiel van de medewerker (vrij veld in AFAS).

Begin zelf ook met het automatiseren van processen!

Wil je ook jouw administratieve taken vereenvoudigen en meer tijd vrijmaken voor zorg? Plan dan een gratis 1-op-1 demo met één van onze enthousiaste collega’s. Zij staan klaar om jou alles te vertellen over onze koppelingen en hoe deze kunnen worden ingezet op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar manieren om andere processen te automatiseren of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe onze koppelingen kunnen bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van jouw werk, wij staan voor je klaar. Laat ons je helpen!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: