Jouw route naar digitale wendbaarheid: Scale

De optimale stap naar digitale wendbaarheid

Bij KWEEKERS bouwen we samen met onze klanten aan digitale wendbaarheid. Dat betekent voor ons dat jouw organisatie in staat is om snel, flexibel en innovatief in te spelen op nieuwe kansen en veranderende omstandigheden. Die competentie ontwikkel je niet zomaar. Wij werken met een methode die theorie en praktijk combineert om stapsgewijs te groeien. Die methode bestaat uit drie fases: Start, Structure, Scale. In dit artikel leggen we fase 3 uit: Scale.

Benieuwd naar de eerdere twee fases? Bekijk hier de Start fase of de Structure fase

Fase 3: Scale

In deze fase is het belangrijk om de vruchten te plukken van het stevige fundament op basis van low-code, om op die manier digitale transformatie te verwezenlijken en onderscheidend vermogen te ontwikkelen.

Software mindset

Mendix en low-code zijn ondertussen een breed gedragen, geaccepteerd en gewaardeerd concept in jouw organisatie. Door dit centraal en transparant te laten landen in de organisatie, begrijpen collega’s in welke omstandigheden een low-code maatwerkapplicatie het best tot haar recht komt. Dankzij een gedeelde en eenduidige softwaremindset gaan collega’s automatisch kansen waarnemen. Ze zijn in staat om intern de middelen aan te wenden om te onderzoeken of low-code inderdaad voor specifieke situaties het juiste middel is. Omdat iedereen deze software mindset heeft, komt innovatie, evolutie en revolutie uit alle hoeken van de organisatie.

Mobiliteit van talent

Samen met je eigen interne team van specialisten en je strategische implementatiepartner heb je een flexibele pool van specialistische kennis beschikbaar die je in kunt vliegen op projecten wanneer dat noodzakelijk is. Het specialisme helpt om diepgaande kennis en ervaring te ontwikkelen en op dat gebied te blijven excelleren. Omdat het talent mobiel is, kan de gehele organisatie er de vruchten van plukken.

Digitale wendbaarheid

Het stevige fundament in de eigen organisatie gaat gepaard met een partner die op strategisch, tactisch en operationeel niveau met je meewerkt om het maximale uit jouw low-code softwareplatform te halen. Omdat de afhankelijkheid vanaf dag één zoveel mogelijk wordt geminimaliseerd, ben je altijd zelf in controle. Je kunt nu snel, flexibel en innovatief inspelen op nieuwe kansen en veranderende omstandigheden. Daarmee creëer je toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen en zal je dus altijd een streepje voor hebben op de concurrentie.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: