Debiteurenkoppeling met ONS Nedap

Houd meer tijd over voor wat écht belangrijk is: cliënten verzorgen

Wat een zorgprofessional wil is natuurlijk de meeste tijd besteden aan de cliënt en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan administratief werk. Maar dat is in de praktijk vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel administratieve taken zorgen ervoor dat er minder tijd overblijft voor cliënten. Dat kan anders! Door middel van automatisering met de U-Turn kan het aantal administratieve handelingen verminderd worden. 

De ONS Suite applicatie is ontworpen om de administratieve taken van de zorgprofessionals gemakkelijker te maken en om zo meer tijd vrij te maken voor cliënten. In ONS Nedap kunnen administratieve taken digitaal afgehandeld en geoptimaliseerd worden. Met het elektronische cliëntendossier (ECD)  van ONS worden dagelijks meer dan 1500 zorginstellingen in Nederland ondersteunt. Zo kunnen de professionals gemakkelijk behandelingen plannen, rapportages maken, informatie over cliënten bijhouden en nog veel meer!

Hierdoor blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is: cliënten verzorgen. Zo kunnen ze zich concentreren op de cliënten en tegelijkertijd de effectiviteit van hun administratie verbeteren. Klinkt als een   win-win situatie toch? De U-Turn kan hier, als gecertificeerde ONS koppeling, een rol in spelen door processen nog verder te automatiseren en te versnellen.

Versnel processen met de U-Turn

De U-Turn maakt het mogelijk om het administratieve werk van zorgprofessionals nog verder te vereenvoudigen op processen als capaciteitsmanagement, administratie, financiën en dashboarding. Bij de debiteurenkoppeling van de U-Turn wordt er een koppeling gelegd tussen ONS en AFAS. Hierdoor worden debiteuren automatisch als verkooprelaties aangemaakt in AFAS, waardoor jij de debiteurenadministratie gemakkelijker kan beheren. Het hele proces bestaat uit vier verschillende stappen:

  • Om debiteuren op te halen vanuit ONS, moet er een extra loop worden gemaakt waarbij de cliëntinformatie wordt opgehaald vanuit het persoonsbestand van ONS. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat alle relevante gegevens van de debiteur correct worden overgezet naar AFAS waar de verkooprelatie wordt aangemaakt.
  • Na deze extra loop worden de debiteuren opgehaald vanuit ONS Nedap.
  • Afhankelijk van het type debiteur dat wordt opgehaald, worden er vervolgens personen en/of organisaties aangemaakt in AFAS. Hierbij wordt gekeken naar de informatie die is opgehaald uit ONS Nedap en wordt er bepaald welk type debiteur het betreft.
  • Na het aanmaken van de verkooprelatie in AFAS, wordt er van de betreffende organisatie of persoon een debiteur gemaakt.

De debiteurenkoppeling van de U-Turn zorgt ervoor dat er vier handelingen automatisch worden afgehandeld, waardoor er geen handelingen overgeslagen kunnen worden. Dit betekent dat handmatig hetzelfde werk doen niet meer nodig is, waardoor tijd en moeite bespaard worden. Door deze automatisering wordt de kans op fouten die vaak handmatig worden gemaakt ook nog eens verminderd en worden alle gegevens op de juiste manier geborgd in zowel ONS Nedap als in AFAS.

Dankzij de debiteurenkoppeling van de U-Turn in combinatie met de ONS Nedap worden de administratieve taken voor zorgprofessionals eenvoudiger en kosten ze aanzienlijk minder tijd!

Begin zelf ook met het automatiseren van processen?

Wil je ook jouw administratieve taken vereenvoudigen en meer tijd vrijmaken voor zorg? Plan dan een gratis 1-op-1 demo met één van onze enthousiaste collega’s. Zij staan klaar om jou alles te vertellen over onze koppelingen en hoe deze kunnen worden ingezet op jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar manieren om andere processen te automatiseren of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe onze koppelingen kunnen bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van jouw werk, wij staan voor je klaar. Laat ons je helpen!

Meer weten over het koppelen van ONS Nedap met de U-Turn? Klik dan hier

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: