U-TURN

KOPPELING

Laat via koppelingen met
de U-Turn jouw AFAS
data verrijken


Werk jij in verschillende systemen en zet je nu handmatig data
over naar AFAS? Dat kan handiger! Met een eenvoudige koppeling
met de U-Turn tussen je externe systemen en AFAS. Hoe?
Ontdek het tijdens een gratis demo!

 

KOPPEL MET VERSCHILLENDE SYSTEMEN

Wat is de U-Turn?


De U-turn is een platform die schakelt tussen jouw AFAS Software omgeving en third-party applicaties. Waar je wellicht nu handmatig via imports en exports je data in één systeem zet, kan de U-Turn dit geheel automatisch voor je oplossen. Scheelt jou werk, voorkomt fouten en maakt processen eenvoudiger.

Via simpele koppelingen in de U-Turn omgeving, koppel je externe systemen zoals applicaties, servers en databases aan AFAS Profit. De U-Turn verzamelt, bewerkt en koppelt deze gegevens. Zo komt alle data in één systeem en blijft deze altijd up-to-date.

Wil je meer weten over de U-Turn? Dan is een 1-op-1 demo iets voor jou! Onze Consultants nemen je graag mee om je alle ins en outs van de U-Turn te laten zien. In een uur tijd laten ze je zien hoe de U-Turn werkt, hoe je zelf je U-Turns kunt beheren en maken ze je wegwijs in de systemen. Zo krijg je direct een beter beeld van de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om jouw specifieke casus te bespreken. Ons team denkt graag met je mee hoe je de U-Turn daar het beste voor kunt inzetten om het optimale resultaat te behalen.

 

PROCESSEN AUTOMATISEREN

Waar zet je de U-Turn voor in?


Met de U-Turn kan jij praktische toepassingen regelen in je AFAS omgeving. Denk hierbij aan:

 • Payroll: Boek uren via dossier, bereken toeslagen over bijzondere uren of voer loonmutaties uit op basis van een simpel vinkje.
 • HRM: Anonimiseer sollicitanten en uitdiensttreders, importeer vacatures of formatteer je data.
 • CRM: Leg koppelingen met je HRM-module, automatiseer het aanmaken van inkoop én verkooprelaties of synchroniseer je contacten tussen meerdere Profit-omgevingen.
 • Financieel: Automatische berekeningen op financiële mutaties of importeer deze.
 • Ordermanagement: Stuur automatisch orders vanuit OutSite, of maak artikelgroepen aan voor grootboekrekeningen.
 • En nog veel meer!

Door het automatiseren van vele processen, ga je efficiënter met je tijd om én voorkom je fouten door handmatige handelingen. Daarnaast neemt de U-Turn taken uit handen zoals het verzamelen, koppelen en bewerken van data.

 

EXTERNE DATABRONNEN KOPPELEN

Het verzamelen van data


Je koppelt eenvoudig verschillende externe bronnen aan de U-Turn die vervolgens jouw AFAS omgeving voorziet van data. Denk hierbij aan systemen of applicaties als ONS Nedap, TOPdesk, Azure AD, Mendix, Salesforce en nog veel meer. Binnen de U-Turn maak je gebruik van templates en REST API’s om zelf eenvoudig te communiceren met applicaties. Sorteer en filter de data die je ophaalt en breng de verschillende bronnen samen tot één dataset. Dit doe je eenvoudig op basis van unieke sleutels of combinaties.

Naast koppelingen met systemen of applicaties, kan er uiteraard ook gekoppeld worden met tools zoals Wordpress, MailChimp, SalesForce, OneDrive, Drupal, Active Directory en vele anderen. Zo integreer je alle externe data eenvoudig in AFAS Profit.

DRAG & DROP

Het koppelen van data


Koppel de (nieuwe) dataset aan de gewenste applicaties. Voor AFAS maken we het je gemakkelijk. Door middel van drag & drop koppel jij de juiste velden. Je kunt zelf bepalen wanneer jouw koppeling draait. Daarnaast is het mogelijk om meerdere koppelingen samen te voegen in een groep. Deze groep kun je vervolgens plannen. Zo zorg je ervoor dat je een set met koppelingen achter elkaar kan laten draaien. Koppelen is kinderspel met de U-Turn! Benieuwd naar hoe het creëren van datasets werkt? Check het hier.

 

ERVAAR HET GEBRUIKERSGEMAK 

Voordelen van de U-Turn


Aan het gebruik van de U-Turn hangen ontzettend veel voordelen.

 • Koppelen zonder programmeren: Met de U-Turn maak jij binnen no-time geavanceerde koppelingen. Dankzij de beschikbare templates hoef jij niet te programmeren. Een kind kan de was doen!
 • Betalen na(ar) gebruik: De U-Turn werkt op basis van het pay-as-you-go principe. Maak je een maandje geen gebruik van jouw koppeling? Dan betaal je dus niets.
 • Geen eenmalige investering: Je hoeft bij ons geen eenmalige investering te doen. Een bijkomend voordeel is dat je lage operationele kosten hebt. De U-Turn werkt besparend, dus!
 • ISO 9001 & 27001 gecertificeerd: Dankzij deze ISO certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij op een verantwoorde manier met jouw data omgaan en kwaliteit gewaarborgd is.
 • Onbeperkt aantal bronnen: Binnen één U-Turn maak je gebruik van een onbeperkt aantal bronnen (get- en update connectoren).
 • Standaard sjablonen: Binnen de U-Turn zijn standaard sjablonen beschikbaar voor veel gebruikte koppelingen en conversie.
 • 24/7 support: Vind gemakkelijk en snel antwoord op jouw vraag op onze support pagina. Kom je er zelf niet uit? Dan staan wij en andere U-Turn partners klaar om je te ondersteunen.
 • Geavanceerde functionaliteiten: Binnen de U-Turn kun je simpele tot geavanceerde koppelingen maken. Van Excel formules tot Iron Python programmeren. Wij maken het makkelijk en leggen je tegelijkertijd geen beperkingen op!
DE EERSTE U-TURN IS GRATIS

Aan de slag met U-Turn


Handmatige data overzetten een last? Start dan vandaag nog met de U-Turn en houd tijd over voor belangrijkere zaken binnen jouw organisatie. Het starten met de U-Turn is gratis en geheel vrijblijvend. Ga je vervolgens echt aan de slag, dan betaal je volgens het pay-as-you-go principe. Probeer het nu uit en start met jouw eerste gratis U-Turn!
 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!