Home » Zorgsessies 2023
Kom jij ook naar de

Zorgsessies 2023

De Zorgsessies zijn heel interessant voor professionals als financieel managers, (business) controllers, (senior) salarisadministrateurs en zorgadministrateurs binnen de VVT. Ontdek en leer samen met collega’s en vakgenoten hoe je als organisatie processen rondom PNIL & Self Billing strak kan trekken in bedrijfssoftware als AFAS, zodat je hoge audit kosten voorkomt en herstelkosten zo laag mogelijk houdt. En hoe een applicatie als ZorgZaak jou helpt om de bronsystemen te monitoren.

13-04-2023

09.00 – 13.00 uur (incl. lunch)
Kantoor KWEEKERS – Oosterhout

VOL

20-04-2023

09.00 – 13.00 uur (incl. lunch)
Kantoor KWEEKERS – Oosterhout

11-05-2023

13.15 – 16.30 uur (incl. borrel)
Villa Vennendal – Nunspeet

VOL

25-05-2023

13.15 – 16.30 uur (incl. borrel)
Villa Vennendal – Nunspeet

Maak alvast kennis met

Team M

Team M is de leverancier van ZorgZaak© Auditwerkplaats: Een vernieuwende applicatie, die zorgt voor het geautomatiseerd uitvoeren van accountantstoetsen op realisatiedata. Enerzijds zorgt ZorgZaak© Auditwerkplaats voor een heldere weergave van fouten in registraties en declaraties. Anderzijds worden alle aansluitingen tussen verschillende bronbestanden in beeld gebracht die accountants gebruiken ten behoeve van de legitimiteit van de productie (WLZ, WMO en ZVW) en de jaarrekening.

Deze kennis zal Team M delen tijdens de Zorgsessies:

Controle op verantwoording
Verantwoording van zorgproductie door Personeel Niet In Loondienst (PNIL) levert meerdere uitdagingen op in de verantwoording. Enerzijds kan moeilijk worden vastgesteld of deskundigheid van de betrokken PNIL medewerker aansluit op de geleverde zorgproductie. Anderzijds is het lastig om een aansluiting te maken tussen de facturen vanuit de PNIL (of de uitzendorganisatie) en de registratie in het ECD. ZorgZaak Auditwerkplaats kan deze aansluiting wél realiseren, waardoor fouten in uren sneller herkend worden. Hoe we dit doen? Tijdens de Zorgsesssies leggen we het uit!

Wat kun je van KWEEKERS verwachten in deze sessies:

KWEEKERS is gecertificeerd AFAS partner voor Zorg & Welzijn. Wij helpen organisaties met het standaardiseren en optimaliseren van processen. Dit doen wij met met de software van AFAS, maar ook on top of door de inzet van maatwerkapplicaties voor unieke bedrijfsprocessen waar de standaard niet toereikend voor is. En het realiseren van koppelingen met de U-Turn binnen het applicatielandschap, zodat bijvoorbeeld data uit het ECD en AFAS gesynchroniseerd kunnen worden.

Zo zorg je ervoor dat je financiële administratie altijd klopt
Door het gebruik van reversed billing in AFAS en een koppeling met je registratiesysteem zoals ONS Nedap is je financiële administratie altijd juist, volledig en tijdig. Je hoeft dus niet meer te wachten op de factuur van je ZZP’er of uitzendkracht en de factuur sluit altijd aan met je primair registratiesysteem. Geen dubbele lasten en altijd een up-to-date financiële administratie. We vertellen je er alles over tijdens de Zorgsessies.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.