Support &

BeheerSupport & Beheer


Jij hebt brandende vragen omtrent de uitgebreide functionaliteiten van AFAS Profit. Of je bent op zoek naar een partner die de applicatie voor je beheert. KWEEKERS helpt je verder! Via ons online portaal heb je namelijk altijd een platform voor al jouw vragen, wensen en opdrachten. Zo hoef je niet bang te zijn dat je nog iets vergeet. Behoefte aan een fysieke expert? Het kan echt allemaal bij KWEEKERS.


Succesformule op afstand

Onze gepassioneerde consultants zijn er voor jouw gemoedsrust. Stel jouw vragen of wensen omtrent AFAS Profit op ons online portaal. Zo ben jij verzekerd van de volgende successtappen. Wij combineren de kennis van 30 getrainde professionals op één platform. Hierdoor maximaliseren we de kans dat jouw vraagstukken zo snel mogelijk opgelost worden! Haal vandaag nog de expertise van KWEEKERS in huis en onderscheid jezelf én jouw organisatie. Wil je nog meer informatie inwinnen omtrent jouw succesformule op afstand? Neem dan contact met ons op.

Maak je niet druk om applicatiebeheer

Heb jij te weinig tijd om AFAS Profit te beheren? Je bent absoluut niet de enige! Zes van de zeven organisaties slagen er niet in om de beoogde resultaten te realiseren, na het implementeren van een softwarepakket. Stop met jezelf druk te maken om het applicatiebeheer! Laat het beheer van AFAS Profit over aan onze professionals. Zij staan te trappelen om jouw organisatie van gedegen applicatiebeheer te voorzien. Dit kan bij jou in de keuken, of op afstand via ons online portaal. Wij kijken altijd naar jouw unieke wensen en behoeftes. Zo ben je verzekerd van gebruikersgemakken en functionaliteiten waar je ook écht iets aan hebt. Houdt je handen vrij om te doen waar jij goed in bent en neem contact met ons op!  

De keuze is aan jou

De meeste organisaties benutten slechts 39% van de mogelijkheden binnen AFAS Profit. Door onze 0-meting weet jij precies waar je staat. Samen komen we tot een plan van aanpak waarmee we dit percentage ongetwijfeld laten stijgen. Laat ons plezier op de werkvloer creëren door alle voordelen van de software uit te lichten. Door het creëren van tevredenheid over de applicatie stijgt de productiviteit explosief. Er valt nog veel meer te vertellen, maar dat doen we liever persoonlijk! Waar wacht je nog op? Creëer rust, plezier en productiviteit binnen jouw organisatie. Op afstand, of in de keuken; de keuze is aan jou!


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst