OVER
KWEEKERS

 

 

 

 

OVER KWEEKERS

Jouw wensen voorzien van passie

 

 

Wij zijn KWEEKERS! Waar we ooit begonnen op een zolderkamer en rondom de keukentafel, staan we nu sterker dan ooit in onze schoenen. Mede dankzij onze toppers van de toekomst, die AFAS van binnen en buiten kennen. Sinds onze oprichting hebben we één missie: mensen, en bedrijven, laten groeien. En dat doen we door de juiste aandacht te geven. Wij kennen AFAS op ons duimpje, waardoor we mensen en organisaties helpen om hier het uiterste uit te halen. Zo overtreffen we de verwachtingen.

 

KWEEKERS' achtergrond

De naam KWEEKERS is niet per ongeluk bedacht. De ontwikkeling van mensen, bedrijven en onszelf zien wij als onze ‘missie’. KWEEKERS laat je groeien! Bij ons staat ontwikkeling en een gastvrije dienstverlening centraal. Dat zit nu eenmaal in ons bloed: drie van onze oprichters zijn hotello’s, en daarmee dus erg dienstbaar opgevoed. De persoonlijkheden en waarden van onze oprichters hebben geleid tot onze vier kernwaardes: Trouw, Vuur, Echt en Wauw. Dát is het DNA van KWEEKERS. 

Onze kracht

Waar we goed in zijn? AFAS, AFAS en nog eens AFAS. Wij verzorgen implementatie, optimalisatie, support, beheer en maatwerk op de software van AFAS. Samen zorgen we ervoor dat je meer rendement uit de organisatie haalt door processen te automatiseren met behulp van software. En dat doen we op de menselijke manier! Eigenlijk vinden we ICT een tikkeltje aan de droge kant, maar processen, en mensen die deze processen bedenken en tot leven brengen, vinden we rete interessant! Dit, in combinatie met ons DNA, maakt ons uniek. Al zeggen we het zelf! 

Foutje, bedankt.

Wij houden van mensen. De behoeften en wensen van mensen staan bij ons centraal. We zijn niet voor niets een mensenorganisatie. Maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Ook bij KWEEKERS. Wij zijn allesbehalve perfect. En daar zijn we blij om. Ook wij maken fouten. Maar we beloven je dat we onze stinkende best doen om onze onvolmaaktheden weer op te lossen. Eerlijkheid en transparantie: daar geloven we in!

Onze toppers van de toekomst 

Wij hebben de toppers van de toekomst in huis. Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en een tikkeltje gestoorde professionals. Samen hebben wij één doel: het beste resultaat behalen. Onze toppers zijn betrouwbaar, betrokken en brengen een vleugje humor met zich mee. Bij ons is het ontzettend gezellig, maar we zijn bloedserieus wanneer het onze werkzaamheden betreft. Kom eens gezellig langs om onze energie te ervaren!

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst