AFAS Implementatie2023-11-20T15:59:16+00:00

AFAS Implementatie

Werk met AFAS Profit toe naar een
nog succesvollere organisatie.

Home » Oplossingen » Bedrijfssoftware AFAS » AFAS Implementatie

Wil jij starten met AFAS Profit?

Een goede keuze als je het ons vraagt: de mogelijkheden binnen de standaard van AFAS Profit zijn oneindig! Dat vinden ook de ruim 12.000 organisaties in Nederland die al met de software van AFAS werken. Bij de implementatie van AFAS Profit wil je natuurlijk ook kunnen vertrouwen op de expertise van een betrouwbare en gecertificeerde AFAS Partner. Als gecertificeerd AFAS Implementatie Partner ben je bij ons aan het goede adres!

Het begin van jouw succes

De keuze om een nieuw bedrijfssoftwaresysteem als AFAS te implementeren, brengt behoorlijk wat veranderingen binnen de organisatie met zich mee. We begrijpen dat dit best spannend kan zijn! Daarom is het belangrijk om een betrouwbare en professionele partner aan je zijde te hebben. Om ervoor te zorgen dat een implementatietraject zo soepel mogelijk verloopt, is het van groot belang om de juiste expertise en ervaring in huis te hebben. Weet dat je bij ons goed zit. Met maar liefst 27 AFAS Experts in huis op het gebied van projectleiding en AFAS consultancy, zorgen we voor een vlekkeloze implementatie en begeleiden we jou en je collega’s bij de overgang.

KWEEKERS - David en Wessel

Bij welke implementatie kunnen we jou van dienst zijn?

erp

AFAS Profit

Verschillende modules of de totaaloplossing: stroomlijn alle kernprocessen.

AFAS Insite

Versterk de interne communicatie en laat teams workflow gestuurd werken.

AFAS OutSite

Een klantportaal of werkenbij gekoppeld aan AFAS Profit? Dat kan met OutSite!

AFAS Pocket

Altijd binnen handbereik: laat je medewerkers zelf HR-zaken regelen.

Met AFAS Software haal je een totaaloplossing voor de grootste bedrijfsprocessen in huis. Een cloud oplossing met een standaard inrichting die ontwikkeld is op basis van de jarenlange ervaring van duizenden organisaties en miljoenen gebruikers in Nederland én die elk jaar geüpdated en verbeterd wordt.

Hoe ziet het AFAS-implementatieproces er uit?

Een project bij KWEEKERS loopt volgens gestructureerde fases. Zo weet je voor, tijdens én na het implementatieproces precies waar je aan toe bent.

projectfases bij KWEEKERS

Er zijn verschillende methodes om een project vorm te geven. KWEEKERS heeft een eigen projectaanpak ontwikkeld om projecten te managen. Met deze projectaanpak zorgen we ervoor dat een project voorspelbaar wordt. Onze manier van werken heeft zichzelf bewezen. 95% Van onze projecten worden namelijk binnen tijd, budget en tevredenheid opgeleverd! Benieuwd naar onze projectaanpak? We leggen het je uit in de video! 

Wij hebben AFAS Profit succesvol ingericht bij:

Wij hebben AFAS Profit succesvol ingericht bij:

Klant aan het woord: de Zonnebloem

Implementatie van AFAS Software als onderdeel van ICT-programma Zonnewende

“KWEEKERS heeft een duidelijke, bewezen eigen implementatiemethode. Die methode wordt uitgesmeerd over de tijd van het project, waardoor je duidelijk inzicht hebt in welke stappen je gaat nemen.”

ISO Gecertificeerd

Ga voor kwaliteit

Als je bij verschillende organisaties aan de slag gaat met de inrichting van AFAS Profit, moet je zelf natuurlijk wel het goede voorbeeld weten te geven. Hiervoor is het belangrijk om de eigen interne processen op orde te hebben. KWEEKERS tilt deze interne processen naar een hoger niveau met het behalen van ISO certificaten voor kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

ISO 9001:2015

Certificaat voor kwaliteitsmanagement

ISO 27001:2017

Certificaat voor informatiebeveiliging

Onze beloftes

Waarom KWEEKERS dé perfecte implementatiepartner is

Wij houden van mensen. De behoeften en wensen van mensen staan bij ons centraal. We zijn niet voor niets een mensenorganisatie. Maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Ook bij KWEEKERS. Wij zijn allesbehalve perfect. En daar zijn we blij om. Ook wij maken fouten. Maar we beloven je dat we onze stinkende best doen om onze onvolmaaktheden weer op te lossen. Eerlijkheid en transparantie: daar geloven we in!

Waar kan je nog meer op rekenen:

icon think

Geen gezeik garantie

Eerlijkheid en transparantie: daar geloven we in

KWEEKERS heeft een plan

Binnen tijd, scope en budget

Met zorg

De behoefte van de mens staat centraal

Neem weerstand tegen verandering weg

Creëer draagvlak voor het project

Tijdens het AFAS implementatietraject is het ontzettend belangrijk om alle teams, afdelingen, managers en medewerkers op de juiste manier te begeleiden en ondersteunen. Het is best lastig om je oude vertrouwde werkwijze ineens te veranderen, toch? En de dagelijkse werkzaamheden gaan tijdens het project ook gewoon door. Wij geven je van handvatten om jouw mensen op een goede manier te begeleiden tijdens dit intensieve traject. Op die manier creëren we samen meer draagvlak. Dit zorgt voor minder weerstand tegen de veranderingen. Zo maken we het samen voor iedereen zo prettig mogelijk.

Klaar om AFAS te implementeren?
Neem contact met ons op

Laat ons je helpen met het effectief digitaliseren en automatiseren van jouw processen binnen AFAS Profit. Wij creëren rust, draagvlak en overzicht tijdens het implementatietraject. Door de juiste implementatie en inrichting zul je direct ontzettend veel voordelen ervaren. Minder administreren en meer tijd voor zaken die echt belangrijk zijn. En dat levert werkplezier op! Samen zorgen we ervoor dat jouw investering het maximale resultaat oplevert.

Maak vandaag nog het verschil en neem direct contact op met KWEEKERS!

Veelgestelde vragen over de AFAS Implementatie van KWEEKERS

Hoe lang duurt de implementatie van AFAS gemiddeld?2023-10-31T14:33:52+00:00

De implementatieduur is afhankelijk van meerdere factoren zoals de grootte en complexiteit van de organisatie en specifieke wensen en eisen. Gemiddeld duurt een implementatie enkele weken tot een aantal maanden.

Is maatwerk mogelijk bij KWEEKERS?2023-10-31T14:59:52+00:00

De standaard van AFAS is bewezen succesvol bij veel organisaties. Zijn er toch specifieke wensen, dan is vrije inrichting in de software van AFAS mogelijk. Daarnaast levert KWEEKERS maatwerkoplossingen die ervoor zorgen dat de software van AFAS perfect aansluit bij de unieke behoeften en eisen van je organisatie. Uiteraard hebben we ook standaardoplossingen op de plank liggen.

Hoe kan ik mijn medewerkers voorbereiden op de implementatie van AFAS?2023-10-31T14:43:25+00:00

Wij adviseren om te beginnen met duidelijke communicatie over de veranderingen. Organiseer bijvoorbeeld informatiesessies om vragen te beantwoorden en bied trainingen aan om medewerkers vertrouwd te maken met de nieuwe software. Betrek medewerkers zo vroeg mogelijk bij het proces! Onze projectleiders en consultants begeleiden jouw medewerkers tijdens het project tot aan de livegang en zorgen ervoor dat de kennis wordt overgedragen.

Kan KWEEKERS helpen bij het trainen van mijn medewerkers?2023-10-31T14:58:53+00:00

Tijdens de implementatie werken onze consultants nauw samen met jouw medewerkers. Zie het als een buddy-systeem. Op aanvraag verzorgen we ook trainingen en workshops zodat jouw medewerkers de nieuwe software zelfstandig, efficiënt en effectief leren gebruiken. Daarnaast zijn er video’s en webinars beschikbaar. Ook zijn er diverse workshops waar je gratis aan deel kan nemen.

Welke ondersteuning biedt KWEEKERS na de implementatie van AFAS?2023-10-31T14:42:12+00:00

KWEEKERS biedt nazorg en verschillende vormen van ondersteuning en onderhoud aan. Zo is er het Service Team om alle klantvragen op te lossen en is het mogelijk een SLA abonnement af te sluiten. Zo zorgen we ervoor dat jouw AFAS omgeving optimaal blijft functioneren en je continuïteit houdt in het beheer van de software. De mogelijkheden ontdek je op onze pagina over Service en Support.

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Ga naar de bovenkant