AFAS

SUPPORT

Service & AFAS Support


Het onderhouden van jouw AFAS omgeving vraagt tijd en aandacht.
Loop je tegen iets aan of kom je ergens niet uit? Geen zorgen!

Wij zijn er voor jouw support. Je kunt 24 uur per dag,
7 dagen per week terecht op ons online klantportaal. Ons Service Team
met ervaren consultants staat voor je klaar. Zo ben jij verzekerd van
de juiste ondersteuning op het gebied van applicatiebeheer.

 

 

WAT HEEFT HET JOU TE BIEDEN

KWEEKERS Klantportaal


Je hebt 24/7 toegang tot het online portaal, dus ook buiten kantoortijden! Op ons klantportaal krijg je inzicht in jouw gegevens, lopende projecten en plan je een consultant. Bovendien stuur je hier gemakkelijk jouw klantvragen en wensen in. Onze ervaren Service Consultants pakken de eerstvolgende werkdag jouw vraag op. Het klantportaal van KWEEKERS kan beschikbaar gesteld worden voor iedereen in de organisatie. Zo kom je gemakkelijk in contact en blijft geen vraag over AFAS Profit onbeantwoord!

AFAS Support: voor het oplossen van klantvragen staat er bij KWEEKERS 60 minuten nadat een consultant deze opgepakt heeft. De gemiddelde tijd is echter zelfs 34 minuten!

OOG VOOR JOUW BEHOEFTES

Onze service naar een
nóg hoger level


Om jou nóg beter van dienst te zijn introduceren wij de Service Manager. Deze heeft oog voor jouw veranderende behoeftes en focust zich op jouw ervaring met onze dienstverlening op basis van een trendanalyse. Wil je specifieke onderdelen aandacht geven? Dan stelt de Service Manager samen met jou op basis van jouw behoefte een plan op en geeft je advies. Wil je hier meer over weten? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

 

OPTIMALE ONDERSTEUNING IN HET GEBRUIK VAN PROFIT

Haal samen met ons Service Team nog meer waarde uit AFAS

 

Ligt jouw hart bij het leveren van service en het optimaliseren van de klantervaring? Dan is een rol als Service Consultant of Service Manager bij KWEEKERS misschien wel wat voor jou! Bekijk de vacatures op werkenbij.kweekers.nl

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!