AFAS

SUPPORTAFAS SUPPORT

Hier lees je alles over onze AFAS Support oplossingenSoms heb je een steuntje in de rug nodig om verder te komen. Dan staan wij voor je klaar. Via ons online klantportaal kun je jouw prangende vragen gemakkelijk stellen aan onze ervaren consultants. Wij lossen het voor je op: op afstand of bij jou op locatie. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Ontdek het gemak van de support die een flexibele AFAS Partner je kan bieden. Wij staan voor je klaar!


Succesformule op afstand

Het juiste onderhoud, ontwikkeling en beheer van jouw AFAS omgeving zijn essentiële ingrediënten voor succes. Soms loop je vast en heb je hulp nodig om verder te komen. Dan staan onze ervaren consultants voor je klaar. Stel jouw vragen of wensen omtrent AFAS Profit op ons online portaal. Wij zijn er voor je om je verder te helpen. In ons online portaal worden de krachten van onze 30 getrainde AFAS Professionals gebundeld. Zo kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij al jouw vraagstukken zo snel mogelijk opgelost hebben.

Software die mee beweegt

De meeste organisaties benutten slechts 39% van de mogelijkheden binnen AFAS Profit. Door onze 0-meting weet jij precies waar je staat. Samen komen we tot een plan van aanpak waarmee we dit percentage ongetwijfeld laten stijgen. Laat ons plezier op de werkvloer creëren door alle voordelen van de software uit te lichten. Door het creëren van tevredenheid over de applicatie stijgt de productiviteit explosief. Er valt nog veel meer te vertellen, maar dat doen we liever persoonlijk! Waar wacht je nog op? Creëer rust, plezier en productiviteit binnen jouw organisatie. Op afstand, of in de keuken; de keuze is aan jou!

Haal vandaag nog de expertise van KWEEKERS in huis en onderscheid jezelf én jouw organisatie. Wil je nog meer informatie inwinnen omtrent jouw succesformule op afstand? Neem dan contact met een van onze AFAS consultants!Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst