Home » Onboardingsworkshop
Maak kennis met het projectportaal en onze werkwijze

Onboardingsworkshop

Raak volledig thuis in ons projectportaal en onze werkwijze tijdens de onboardingsworkshop. Wil je handvatten en kaders om zelfverzekerd testplannen en draaiboeken op te stellen voor een succesvolle livegang? Wil je na een project zelf in de lead zijn en niet afhankelijk zijn van anderen? Dan is onze unieke onboardingsworkshop precies wat je nodig hebt.

Tijdens deze workshop zullen onze projectleiders je persoonlijk begeleiden en voorzien van alle nodige kennis en vaardigheden om het maximale uit ons projectportaal te halen, zodat je na een project zelf aan de slag kunt. Wat kun je verwachten van deze workshop?

  • Diepgaande kennismaking met ons projectportaal: Leer alle functies en mogelijkheden kennen die ons platform te bieden heeft.
  • Inzicht in onze werkwijze: Onze projectleiders delen hun expertise en best practices, zodat je beter begrijpt hoe we projecten van begin tot eind aanpakken.
  • Praktische handvatten voor het opstellen van testplannen: Testen is een cruciaal onderdeel van elk project, en onze workshop biedt de nodige tools om testplannen te ontwerpen met het oog op een vlekkeloze livegang.
  • Stapsgewijze aanpak voor draaiboeken: Een gestructureerd en goed doordacht draaiboek is essentieel voor een vlotte livegang. Onze projectleiders zullen je tools bieden om een gedetailleerd draaiboek op te kunnen stellen.

De investering voor deze workshop is € 199,-.

Inclusief lunch verzorgd door onze Bourgondische Zaken!

12-09-2023

09.30 – 16.00 uur

Hoevestein 11, Oosterhout

14-09-2023

09.30 – 16.00 uur

Hoevestein 11, Oosterhout

28-09-2023

09.30 – 16.00 uur

Hoevestein 11, Oosterhout

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.