Design Workshop

Design Workshop


Tijdens een design workshop gaan we één dag samen met jou aan de slag met een duidelijk doel:
De waardevan Mendix aantonen voor jouw organisatie. 

 

 

DE DESIGNWORKSHOP

Het doel van deze dag

 

Jullie zijn de experts van jullie processen en daar willen wij tijdens deze dag alles over te weten komen. Daarna gaan we samen met jullie aan de slag om een werkend prototype te realiseren. Zo krijgen jullie een concreet beeld van de mogelijkheden met Mendix.

In het gesprek voorafgaand aan de design workshop hebben we samen de verschillende kansen verkent waar we Low-Code kunnen inzetten. Op basis van deze uitkomsten hebben we een eerste business case bepaald die deze dag centraal zal staan. 

VOORKENNIS

Uitdiepen business case

 

In de design workshop gaan we gezamenlijk aan de slag met de gekozen businesscase. Deze businesscase draait om het proces waarmee we binnen een zo kort mogelijke tijd, zo veel mogelijk impact kunnen maken op jouw organisatie. 

WAAR BEGINNEN WE?

Wij leren jouw organisatie kennen

 

Allereerst gaan we de kansen en mogelijkheden ontdekken. Jullie zijn de experts van jullie processen en wij willen jullie organisatie graag leren kennen. Voordat we daadwerkelijk samen gaan bouwen, verzamelen we de volgende requirements:

  • Hoe ziet jullie proces eruit?
  • Met welke software wordt er gewerkt?
  • Welke taken worden softwarematig afgehandeld?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Hoe wil je het opgelost hebben?
DOELBEPALING

Waar doen we het voor?

 

Op basis van deze informatie bepalen we het doel en de vereisten van de uiteindelijke MVP (Minimum Viable Product). Samen met jullie bepalen we dan een definitieve scope voor de MVP. 

Om een beeld te krijgen bij wat de utieindelijke MVP aan waarde toe kan voegen voor jouw organisatie, gaan we samen aan de slag om een werkend prototype te bouwen. 

PROTOTYPEREN

Go make it!

 

In de middag gaan we daadwerkelijk bouwen aan een werkend prototype. Hierbij betrekken we meerdere disciplines binnen jouw organisatie, zodat het product eigen gaat voelen. Door de modelgedreven ontwikkeling van Mendix kunnen alle collega's live meekijken tijdens het bouwen van het prototype. 

RESULTAAT VAN DE DAG

Wat levert het op voor jou?

 

Aan het eind van de dag presenteren we de businesscase en het prototype. Zo krijg je duidelijk inzicht in de kracht en de mogelijkheden van het Mendix Low-Code softwareplatform. Dit prototype is tevens de basis voor ons voorstel voor de uiteindelijke MVP. Op basis van de ontwikkelde businesscase stellen we een offerte op. 

LET'S DESIGN

Ook afzonderlijk in te plannen!

 

Deze workshop is onderdeel van het verkenningsproces, maar kan ook los ingepland worden. Bijvoorbeeld als je nog twijfelt over Mendix en je eerst wil weten of dit echt iets is voor jouw organisatie. Tijdens deze workshop zie je hoe Mendix werkt en welke waarde het kan bieden voor jouw organisatie. Deze inzichten helpen met beslissen of je met Mendix aan de slag wil gaan. 

MEER WETEN

Maak een afspraak!

 

Wil jij samen met ons ontdekken wat Mendix voor jouw organisatie kan toevoegen? Maak dan een afspraak voor een design workshop!

 

 

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!