MENDIX CONSULTANCY

Mendix consultancy


Op zoek naar een applicatie om jouw unieke proces in te automatiseren?

Onze Mendix consultants denken graag met je mee!

 

 

 

ONZE METHODE

De kracht van onze consultants

 

Onze consultants volgen een training aan de Mendix Academy en worden opgeleid door trainers van de Low-Code academy. Tijdens deze training halen de consultants verschillende Mendix Certificaten. Niks leert beter dan in de praktijk, daarom draaien onze consultants tijdens het traineeship al mee op echte projecten onder begeleiding van een projectleider en een ervaren consultant. 

Ook na het traineeship wordt er veel geïnvesteerd in het bijspijkeren van de kennis en de ontwikkeling van onze consultants. 

STAP 1

Verkenning

 

We starten met een kennismaking met jouw organisatie en het verkennen van de verschillende kansen die we samen met Low-Code applicaties op kunnen lossen.

  • Wat is de situatie?
  • Welke knelpunten zijn er?
  • Wat zijn de implicaties?
  • Welk effect heeft het als we dit oplossen?

Op basis van de uitkomsten bepalen we de eerste businesscase waardoor je op korte termijn kosten bespaart, omzet verhoogt of risico's elimineert. 

STAP 2

Designworkshop

 

Tijdens een designworkshop gaan we inhoudelijk aan de slag. Deze workshop is onderdeel van het verkenningsproces. 

In deze workshop schuiven onze Mendix consultants bij jouw organisatie aan tafel. We duiken samen in de wensen en behoeften vanuit jouw organisatie, om zo tot een scope en een businesscase te komen. Vervolgens gaan we op deze dag ook daadwerkelijk aan de slag met het ontwerpen van een werkend prototype, om een beeld te krijgen hoe de applicatie in de praktijk zal gaan werken. Aan het einde van de dag presenteren we de uitkomst samen aan jouw stakeholders.

Vertel me meer >

 

STAP 3

Kunnen wij het maken?

Nou en of!

 

Is jouw organisatie enthousiast en is het voorstel akkoord? Dan is het tijd om daadwerkelijk te gaan bouwen. Hiervoor gaan onze Mendix consultants, samen met een projectteam van jouw organisatie aan de slag.

Gezamenlijk bepalen we de MVP (Minimum Viable Product) en daarna ontwikkelen we de applicatie in nauwe samenwerking met de leden van jouw projectteam. 

STAP 4

Lancering

 

Onze consultants werken volgens het scrumproces, wat ons helpt om effectiever en flexibeler te werken. Dat begint met een design sprint waarin we gezamelijk de backlog vullen en de verschillende vraagstukken uitzetten. Het scrumproces bestaat uit verschillende sprints, daily stand-ups, product increments en de sprint review. Dit proces herhaalt zich tot de MVP klaar is voor oplevering. 

Lanceren maar!

 

STAP 5

Beheer & Onderhoud

 

Als de MVP eenmaal opgeleverd is en live gaat, begint het beheren. KWEEKERS verzorgt de service en support die jij nodig hebt met onze SLA mogelijkheden. We trainen jouw team zodat je makkelijk zelf kleine aanpassingen kunt uitvoeren. We denken met je mee over de vervolgstrategie om Mendix eventueel binnen de organisatie verder uit te rollen.

 

STAP 6

Portfoliosessie

 

Na het succes van de eerste applicatie is het tijd om de vraagstukken voor de volgende applicaties te bepalen. Zo halen we het maximale uit jouw Mendix licentie. Dit doen we in een portfoliosessie samen met de stakeholders uit jouw organisatie. Welke knelpunten zijn blijven liggen en bieden kansen om met Mendix nóg meer waarde toe te voegen?

Vertel me meer >

SAMEN AAN DE SLAG

Waarde toevoegen voor jou


Met het Mendix Low-Code platform ontwikkel je vanuit één platform verschillende applicaties die volledig aansluiten op de processen binnen jouw organisatie. Op deze manier maak je je organisatie digitaal wendbaarder, kun je efficiënter werken en ben je beter voorbereid op nieuwe uitdagingen in de markt.

MEER WETEN?

Maak een afspraak!

 

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die een Mendix applicatie jouw organisatie kan bieden? Samen gaan we ontdekken waar de kansen liggen voor jouw organisatie. Het mooie aan de afspraak is: het is geheel vrijblijvend!

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!