MENDIX ON TOP OF AFAS

Mendix on top of AFAS

 

Standaardsoftware zoals AFAS is geschikt voor het automatiseren en standaardiseren
van standaardprocessen binnen jouw organisatie, zoals Payroll en salarisadministratie.
Maar wat doe je met de processen waar de standaardsoftware niet toereikend is?
Daar kunnen wij je bij helpen!

 

NOG MEER WAARDE UIT AFAS HALEN

Ontdek hoe Mendix waarde toe kan voegen voor jou!

 

Jij hebt ongetwijfeld processen in je organisatie die niet in andere organisaties voorkomen. Zo kan jouw core business ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld op een unieke manier je planning maakt. De kans bestaat dat er geen standaardsoftware beschikbaar is waar jij deze processen in kunt verwerken. Dat is waar Mendix waarde toe kan voegen.

Je kunt gebruik blijven maken van AFAS voor de verwerking van je standaardprocessen. Samen gaan we aan de slag om in Mendix een applicatie te ontwikkelen waarin jij je unieke processen wél kunt verwerken. Deze applicatie zal vervolgens naadloos aansluiten op jouw AFAS omgeving, waardoor je nóg meer waarde uit AFAS kunt halen!

TOEGEVOEGDE WAARDE DOOR MENDIX

Wat voegt Mendix toe?

 

Mendix maakt het mogelijk om applicaties te ontwikkelen met Low-Code ontwikkeling. Dit houdt in dat applicaties super snel gebouwd kunnen worden. Daarnaast ontwikkeld Mendix met een visueel model, waardoor het ontwikkelproces overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Door de toegankelijkheid is het makkelijk om een brug te slaan tussen business en IT, waardoor beide partijen nauw betrokken kunnen worden bij de ontwikkeling.  

USER STORIES

Mendix on top of AFAS in de praktijk

 

Vraag je je nu af: Hoe werkt dat dan? Hoe ziet Mendix on top of AFAS er in de praktijk uit? Allemaal terechte vragen. Er zijn veel voorbeelden van in de praktijk. Hieronder vind je er een aantal die onze consultants hebben ontwikkeld.

PLANNINGSAPPLICATIE

Plannen op een manier die bij jouw bedrijf past, naadloos aansluit op jouw processen en flexibel met je mee beweegt. Samen maken we het mogelijk met Mendix on top of AFAS. Met deze planningsapplicatie bieden wij een aantal basisfunctionaliteiten om snel én overzichtelijk te kunnen plannen bovenop jouw AFAS systeem.

Lees meer >

VERHUURAPPLICATIE

Verhuren is een proces waarvan de basis simpel is: Je hebt materieel en dat leen je tegen betaling uit aan een klant. Toch heeft iedere organisatie zijn eigen unieke manier van verhuren. Dit verwerken we samen in een verhuurapplicatie waardoor jouw verhuurproces geautomatiseerd wordt. Benieuwd geworden? Wij implementeerde deze applicatie al bij meerdere organisaties, waaronder Becx Verhuur.

Lees meer >

ONZE WERKWIJZE

Waarde toevoegen doen we samen

 

Welk potentiëel blijft er in jouw organisatie onbenut dat met automatisering opgelost kan worden? Dat is een van de vragen waar we samen antwoord op gaan geven. Zodra we daar antwoord op hebben, gaan we aan de slag met een business case: hoe zou zo’n applicatie er dan uit gaan zien? Op basis van deze business case gaan we bouwen aan jouw applicatie bovenop AFAS.

Lees meer >

 

MEER WETEN?

Maak een afspraak!

 

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde die een Mendix applicatie bovenop jouw AFAS omgeving waarde kan bieden voor jouw organisatie?  Samen gaan we ontdekken waar de kansen liggen voor jouw organisatie. Het mooie aan de afspraak is: het is geheel vrijblijvend!

 

 

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!