Mendix

Mendix

 

Blijf digitaal wendbaar en automatiseer je gemakkelijk jouw unieke processen met
Low-Code 
maatwerkapplicaties in Mendix.

 

WAT HEEFT HET JOU TE BIEDEN

Maatwerkapplicaties die naadloos integreren


Standaardsoftware is ideaal voor het automatiseren van je standaard processen zoals de verkoop-, salaris- en financiële administratie. Maar, wat doe je met de processen die niet in de meeste organisaties voorkomen? Het kan zijn dat je het niet kunt oplossen met de mogelijkheden die de standaard software biedt.  Dit betekent gelukkig niet het einde!

Met de Low-Code software van Mendix ontwikkel je maatwerkapplicaties die naadloos met jouw huidige software integreren en waarmee jij jouw volledige proces kunt automatiseren. Onze Mendix Consultants hebben de expertise om jou daarbij te helpen.

"Vanaf 2025 zullen 70% van alle applicaties ontwikkeld worden door middel van Low-Code technologie" - Gartner

HOE WERKT HET

Wat is Mendix?


Mendix is een platform waarmee je eenvoudig een applicatie ontwikkelt op basis van Low-Code. Geen ontwikkeling van applicaties door ingewikkeld coderen, maar eenvoudig bouwen aan de hand van een visueel model. 

Modelgedreven ontwikkeling zoals dat met Mendix mogelijk is, maakt het een stuk laagdrempeliger en eenvoudiger om aanpassingen te doen. Zo bouwen we apps die naadloos aansluiten op de processen van jouw organisatie. 

 

WAT DOEN WIJ MET MENDIX

Samen ontwikkelen we applicaties


Er is een legio aan mogelijkheden met Mendix, maar waar helpen wij je mee? We zetten Mendix op verschillende manieren in. Zo ontwikkelen we applicaties die naadloos aansluiten op jouw AFAS omgeving: Mendix on top of AFAS. Op deze manier haal je nóg meer waarde uit AFAS voor de totaalautomatisering van de processen in jouw organisatie. 

Daarnaast ontwikkelen we op basis van User Story's losstaande 'op de plank' applicaties voor processen. Deze applicaties zijn direct in te zetten om een proces binnen jouw organisatie te ondersteunen. 

WAAROM MENDIX

Wat zijn nu écht de voordelen van Low-Code

 

MEER WETEN?

Download de brochure en ontdek het zelf!

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde van een maatwerkapplicatie in Mendix? Maak een afspraak en krijg inzicht in de mogelijkheden van Mendix. Samen ontdekken we waar de kansen liggen voor jouw organisatie. Het mooie aan de afspraak is: het is geheel vrijblijvend! Wil je meer lezen over Mendix en hoe we Mendix samen in kunnen zetten, download de brochure!

 

 

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!