JINC x KWEEKERS

 

 

 

 

JINC x KWEEKERS

 

Ieder kind heeft talent!


In 2022 zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan. Deze samenwerking is met JINC. Een organisatie die jongeren helpt op weg naar werk. Zij geloven dat ieder kind talent heeft. Daarom strijden zij samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.
 
Laat dat nu perfect aansluiten bij onze bedrijfscultuur. Want als er iets is waar wij in geloven dan is het wel talent en het laten groeien van mensen! Daarom deden we op 2 juni mee aan het programma 'Baas van Morgen' en lieten we jong talent kennismaken met het bedrijfsleven bij KWEEKERS. Op deze dag werd Sharlena onze CEO voor een dag! Zij mocht een dag lang op de stoel van Lars zitten en kreeg de touwtjes in handen. 

We dragen graag ons steentje bij aan het mooie initiatief van JINC om jongeren te inspireren op hun weg naar werk. Het allermooiste aan zo'n dag is dat ook wij zelf weer geïnspireerd raken. We werden flink aan het denken gezet door de rake vragen en de kijk op het bedrijfsleven van Sharlena. 

 

 

 

 
Over JINC 
 
Ieder kind heeft talent

Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en minder rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 63.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC werkt samen met het onderwijs en partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden werknemers een inspirerende ervaring.

Daarom zeggen we graag: iedereen groeit met JINC.

Lees meer over JINC: JINC missie

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst