Home » MX on top of Rental
Becx Verhuur & KWEEKERS

Mendix on top of Rental

Ben jij op zoek naar een softwaresysteem waarin jij jouw verhuurproces kunt automatiseren? Met een maatwerkapplicatie in Mendix heb je de oplossing gevonden! Tijdens Mendix on top of Rental ontdek je door middel van een demo van onze succesvol ontwikkelde applicatie hoe deze kan helpen met het stroomlijnen van jouw verhuurproces.

Becx Verhuur en KWEEKERS nemen je mee door de verhuurapplicatie. Zo ontdekken we de verhuurapplicatie om er op een interactieve manier achter te komen op welk gebied deze applicatie waarde toe kan voegen voor jouw organisatie. Na afloop zal er ruimte zijn om je vragen te stellen.

02-11-2023

14.00 – 16.30 uur

Hoevestein 11, Oosterhout

De verhuurapplicatie van Becx Verhuur en KWEEKERS

Becx Verhuur is continu bezig met bekijken hoe zij een operatie slimmer kunnen inrichten en zocht een oplossing die de verouderde verhuursoftware kon vervangen. Een goede koppeling met AFAS was daarbij essentieel zodat de systemen elkaar kunnen versterken. Daarom koos Becx Verhuur voor een samenwerking met KWEEKERS om een verhuurapplicatie te bouwen. Uiteindelijk is er een verhuurapplicatie ontwikkeld die Becx Verhuur ondersteund bij het soepel laten verlopen van hun verhuurproces. Maar, waarom zouden we hier stoppen? Deze applicatie is breed inzetbaar en kan daarom ook waarde toevoegen voor jouw bedrijf!

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.