ZAKELIJK

Meer tijd over voor klanten door

optimale procesinrichting

 

 

KWEEKERS: JOUW AFAS PARTNER

Als jouw organisatie actief is in de zakelijke dienstverlening is de kans groot dat je continu bezig bent met het verbeteren van jouw dienstverlening voor je klanten. Maar besteed je ook voldoende aandacht aan jouw interne processen? KWEEKERS helpt je organisatie bij het automatiseren en optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit. Zo zorgen we ervoor dat jij vanuit een goede basis een nog betere dienstverlening kunt bieden! 
Hoe meer, hoe beter!

Als zakelijk dienstverlener ben je in veel gevallen afhankelijk van facturabele uren om omzet te genereren. Dat betekent dat je zo min mogelijk tijd wil verliezen aan administratieve processen. Tijd is immers geld! Automatiseer jouw processen in AFAS Profit. Combineer dit met de expertise van KWEEKERS en sta versteld van de effectiviteit. Iedere organisatie is uniek; dat zijn wij zelf namelijk ook! Laat ons een kijkje nemen in jouw keuken en ontdek welke mogelijkheden AFAS Profit jou kan bieden.

Procesmatige aanpak

Bij KWEEKERS hanteren we een procesmatige aanpak. Deze aanpak wordt geborgd door gebruik te maken van de mogelijkheden die AFAS Profit biedt. Door het centraliseren van data creëren we rust en overzicht in jouw organisatie. Vervolgens richten we workflows zo in, dat taken opgepakt worden wanneer deze relevant zijn voor jouw medewerkers. Zo behouden zij de focus om te doen waar ze goed in zijn. Dankzij onze ruime ervaring met projectmanagement weet jij altijd waar je aan toe bent. We maken heldere afspraken en sturen bij waar nodig. We bouwen beheersmaatregelen in zodat er geen taken tussen wal en schip raken. Zo ben je verzekerd van succes! 

Optimalisatie geeft ruimte en rust

Wanneer je aan de slag gaat met het optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit stel je jezelf in staat om nog meer stappen te zetten. Door die optimalisatie kun je jouw handmatige, administratieve werkzaamheden structureel verminderen, waardoor je meer tijd overhoudt om jouw klanten te bedienen. Meer tijd voor je klanten staat gelijk aan een hogere klanttevredenheid! Wij ondersteunen je graag bij de optimalisatie van AFAS Profit. 

 
Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?!

 

Wij zijn KWEEKERS: jouw AFAS Partner!
  • Deskundige kennis van wet- en regelgeving van processen en verschillende cao’s tijdens de implementatie van AFAS Profit
  • Consultants die weten wat er in de zakelijke dienstverlening speelt en meedenken over de meest efficiënte inrichting van AFAS Profit
  • Dankzij ons partnership met MOOQE halen we nog meer uit jouw AFAS Profit

     

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst