ZAKELIJKE

DIENSTVERLENINGZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Méér tijd voor klanten door optimale procesinrichtingIs jouw organisatie actief als zakelijk dienstverlener? Dat is KWEEKERS ook! Hierdoor ben je verzekerd van intrinsieke ondersteuning waar jouw organisatie écht iets aan heeft. Samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van jouw dienstverlening optimaal is, door het verminderen van administratieve werklast. Onze procesgestuurde aanpak zorgt ervoor dat óók jouw organisatie tot de toppers van de toekomst gaat behoren. Hoe we dat doen? Door het automatiseren en optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit.


Uurtje factuurtje

Als zakelijk dienstverlener ben je afhankelijk van facturabele uren om omzet te genereren. Dit betekend dat je zo weinig mogelijk tijd wil verliezen aan administratieve processen. Tijd is immers geld! Als ondernemer wil je uiteraard zorgen dat er euro’s binnenkomen en dat er zo min mogelijk euro’s uitgaan. AFAS Profit helpt hierbij door het automatiseren van jouw processen. Combineer deze mogelijkheden met de expertise van KWEEKERS en richt jouw processen effectief in. Iedere organisatie is uniek; dat zijn wij zelf namelijk ook! Laat ons een kijkje nemen in jouw keuken en ontdek welke mogelijkheden AFAS Profit jou kan bieden. Neem contact op met KWEEKERS!

Hoe méér, hoe beter

Door het optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit, ben je verlost van administratieve werkzaamheden die niet bijdragen aan het bereiken van jouw doelstellingen. De mate van optimalisatie is inherent aan je klanttevredenheid. Doordat jij meer tijd overhoudt om klanten te bedienen, zullen deze klanten een hogere mate van tevredenheid ervaren. Laat KWEEKERS je ondersteunen bij optimaliseren van AFAS Profit en stel je klanten centraal! Lees meer over optimalisatie!

Procesmatige aanpak

Bij KWEEKERS hanteren we een procesmatige aanpak. Deze aanpak wordt geborgd door gebruik te maken van de mogelijkheden die AFAS Profit biedt. Door het centraliseren van data creëren we rust en overzicht in jouw organisatie. Vervolgens richten we workflows zo in, dat taken opgepakt worden wanneer deze voor jou als medewerker relevant zijn. Zo houd jij focus om te doen waar je goed in bent, zonder afgeleid te worden! Hiernaast hebben onze KWEEKERS veel ervaring met projectmanagement. We maken heldere afspraken en sturen bij waar nodig. We bouwen beheersmaatregelen in zodat er geen taken tussen wal en schip raken. Zo ben je verzekerd van succes! 

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?!


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst