TRANSPORT

Toekomstbestendige

automatiseringsprocessen

 

 

KWEEKERS: JOUW AFAS PARTNER

In de transportsector speelt vergrijzing een belangrijke rol. Er dreigt een tekort aan chauffeurs door de enorme uitstroom. Daarnaast zorgt een toenemende mate van automatiseringsoplossingen ervoor dat de rol van (kantoor)personeel verandert. Laat KWEEKERS je ondersteunen bij het werken met AFAS Profit. Binnen de transportsector specialiseren wij voornamelijk in AFAS HRM en AFAS Payroll aspecten.
Werving- en selectieprocessen

Het imago van de transportsector is onder jonge mensen niet optimaal. Hierdoor kan het lastig zijn om de vergrijzing binnen de sector op te vangen. Des te meer reden om jouw werving- en selectieproces zo optimaal mogelijk in te richten in AFAS Profit. Zo verlies je geen sollicitanten door bijvoorbeeld lange doorlooptijden. Onze toppers hebben veel kennis over de HR-aspecten van AFAS Profit. Daarnaast hebben we bij verschillende transportorganisaties in de keuken mogen kijken; hierdoor is onze kennis gekoppeld aan jouw branche. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen! 

Aan verandering onderhevig

Het hoge automatiseringstempo binnen de transportsector zorgt ervoor dat de rol van jouw (kantoor)medewerkers aan verandering onderhevig is. Bij KWEEKERS werken we samen met Edubookers. Dit is een database waarin tal van opleidingen en cursussen gecentraliseerd weergeven worden. Tevens werken we samen Didact; hierdoor wordt het mogelijk om e-learning oplossingen naadloos te integreren met AFAS Profit. Door het tijdig opleiden van jouw medewerkers of collega’s zorgen we samen voor een toekomstbestendige transportorganisatie. Van code 95 tot het werken met gevaarlijke stoffen; Ontdek alle mogelijkheden! 

Onze klanten in de transport

 

 

 

Onze klanten in de transport

 

 

Koppel erop los

In de transportsector wordt er gewerkt met veel verschillende systemen. Hierdoor kan het soms lastig zijn om het overzicht te bewaren. Of je bent veel tijd kwijt aan het invoeren van de juiste data in het juiste systeem. Bij KWEEKERS hebben we niet alleen ervaring met het inrichten of optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit. We bieden jouw transportorganisatie mogelijkheden om deze verschillende systemen te laten communiceren. Zo verlagen we foutmarges en creëren we rust in jouw organisatie!

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst