RETAIL

Automatiseer jouw administratie

en HRM-processen

 

 

KWEEKERS: JOUW AFAS PARTNER

 

 

 

 

 

De retailsector heeft te maken met enorme verlopen in personeelsbestanden. Dit zorgt voor een berg administratieve handelingen. Hierdoor is het belangrijk om jouw HR-processen zo optimaal mogelijk in te richten in AFAS Profit. Daarnaast zijn er tal van verschillende administratieve processen te ontdekken. Inkooporders, facturen en verkooporders zorgen voor een hoge administratieve werklast. Laat ons je helpen bij het inrichten van deze processen en haal maximaal resultaat uit AFAS Profit.
Volatiel verloop

Wanneer het op personeelsbestanden aankomt, kunnen we niet anders concluderen dat de Retail een volatiele branche is. De hoge in-, door en uitstroomcijfers spreken voor zichzelf; je wil zo min mogelijk handelingen verrichten om de werklast zo laag mogelijk te houden. Je handen zijn immers al vol genoeg met het werven, selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers. Onze talenten hebben ruimschootse ervaringen opgedaan bij organisaties in de retailsector. Daarnaast hebben we veel kennis in huis over HR-aspecten binnen AFAS Profit. Ontdek wat KWEEKERS voor jouw organisatie kunnen betekenen en laat ons je helpen bij het management van mensen in de retail-branche! 

Eindeloos ambitieus

AFAS Profit biedt ondernemers in de retailsector de kans om zowel hun financiële administratie, als hun voorraadbeheer en de personeelsadministratie in één systeem te borgen. Echter raak je al snel gewend aan de huidige stand van zaken. Bij KWEEKERS doorbreken we deze vicieuze cirkels. Onze experts kijken met een frisse blik naar jouw processen en komen met onderbouwde verbeterpunten. De mogelijkheden van AFAS Profit zijn namelijk eindeloos; net als jouw ambitie! De meeste organisaties benutten slechts 39% van de mogelijkheden. Samen brengen we dit percentage ongetwijfeld omhoog! Lees meer over optimalisatie!

Onze klanten in de retail

 

 

Onze klanten in de retail

 

 

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst