OVERHEID EN

PUBLIEKE SECTOROVERHEID EN PUBLIEKE SECTOR

Effectiever samenwerken door optimale inrichtingenHet nieuwe werken is van grote invloed op organisaties die actief zijn in de publieke sector. Er moet meer resultaat geleverd worden met minder medewerkers. Hierdoor is het van belang dat jouw medewerkers voldoende kennis hebben over AFAS Profit. Wij helpen je alle mogelijkheden te benutten zodat de software maximaal rendeert!


Wet- en regelgeving

De publieke sector is altijd onderhevig aan veranderingen in wet- en regelgevingen. Dit heeft invloed op de manier waarop jouw organisatie haar processen inricht. Bij KWEEKERS volgen we deze ontwikkelingen op de voet. Onze toppers weten wat er wel en niet mag, maar bovenal weten ze wat de mogelijkheden zijn binnen AFAS Profit. Laat ons helpen bij het inrichten van processen en verhoog de waarde van jouw investering. Ontdek wat KWEEKERS voor jou kan betekenen!

Papieren processen

Bij veel organisaties in de publieke sector zien onze talenten dit terug; er lopen nog altijd papieren processen langs verschillende afdelingen. Zonde van de tijd; en zeker niet ván deze tijd. Het wordt tijd dat jouw organisatie alle mogelijkheden van AFAS Profit gaat benutten. Neem afscheid van papieren processen en verhoog het rendement van jouw software-investering. We vertellen je graag meer over het optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit. Lees meer over optimalisatie!

AFAS Profit als lijm

Mensen en afdelingen met elkaar verbinden; dat is een van onze speerpunten binnen KWEEKERS. Hiervoor gebruiken we AFAS Profit als lijm. Door alle kennis binnen de organisatie te centraliseren in AFAS Profit creëren we ruimte en inzicht. Hierdoor krijgt jouw organisatie de ruimte om écht door te pakken en zodoende het nieuwe werken te omarmen. De mate van effectiviteit stijgt door een optimale inrichting van jouw processen. Een mooi voorbeeld hiervan betreft de case bij de dierenbescherming. “Doordat de data nu direct in het systeem wordt verwerkt, is de doorlooptijd voor het uitbetalen van de declaraties bijvoorbeeld flink verkort.” Klik hier voor het hele verhaal!

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst