BOUW

Gebruik je volledige

gereedschapskoffer

 

 

KWEEKERS: JOUW AFAS PARTNER

In de bouwsector komen veel verschillende partijen samen. Aannemers, loodgieters, elektriciens en tegelzetters; ze hebben allemaal hun eigen rol en verantwoordelijkheid binnen jouw projecten. Hierdoor is projectmanagement van essentieel belang binnen deze sector. Laat KWEEKERS je ondersteunen bij het werken met AFAS Profit in de bouwsector. Wij specialiseren ons in zowel ERP- als AFAS HRM-aspecten!
Van essentieel belang

Bij KWEEKERS hebben we bij veel verschillende bouw-gerelateerde bedrijven in de keuken mogen kijken. Op dit moment heeft de bouwsector het grootste personeelstekort van alle sectoren in Nederland! Door deze krapte op de arbeidsmarkt is het van essentieel belang dat jouw werving- en selectieproces optimaal ingericht is. Laat onze AFAS experts je helpen bij het implementeren of optimaliseren van dit proces in AFAS Profit. Door een optimale inrichting ben je zeker dat jouw sollicitanten niet halverwege afhaken! Daarnaast hebben onze toppers veel kennis over de complexe cao binnen de bouwsector. Waar wacht je nog op? Benut alle mogelijkheden van AFAS Profit met de expertise van KWEEKERS. Neem contact op!

Gebruik al je gereedschap

Met AFAS Profit heb je de beschikking over een berg aan mogelijkheden binnen jouw gereedschapskoffer. De meeste bedrijven benutten echter maar 39% van het beschikbare gereedschap! Samen brengen we dit percentage ongetwijfeld omhoog. Onze toppers hebben veel ervaring met het leveranciersportaal, kostenbewaking en overige projectadministratie. Laat ons je helpen bij het inrichten van workflows, het managen van documenten en het opstellen of onderhouden van werkbegrotingen. Het managen van jouw projecten is al complex genoeg! Wij hebben altijd oog voor jouw praktijksituatie en bieden realistische oplossingen waar je écht iets aan hebt. Ontdek hoe we dat doen!

Onze klanten in de bouw

 

 

 

 
Onze klanten in de bouw

 

 

Alle neuzen dezelfde kant op

Naast ervaring met HR-aspecten en projectmanagement, bieden we jouw bouwbedrijf de kans om het applicatiebeheer uit te besteden. Hierdoor heb jij géén omkijken meer naar het functionele applicatiebeheer. Het is al lastig genoeg om alle neuzen, van zowel loodgieters als tegelzetters en aannemers, dezelfde kant op te krijgen. Door het uitbesteden van jouw applicatiebeheer creëren we rust en overzicht door een optimale inrichting in AFAS Profit. Van de uitgifte van veiligheidsmaterialen tot VCA-certificaten en werkgeversverklaringen; de software kent voor ons geen geheimen. Laat ons je helpen!

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst