AFAS

SOFTWARE

AFAS Software


Ben jij nu veel tijd kwijt aan werken met verschillende programma’s?
Of besteed jij je uren aan het implementeren van data over verschillende
systemen? Kost dit alles je ook nog eens veel handmatig werk? Stop daar
vandaag mee en stap over naar de software van AFAS.

 

 

AFAS SOFTWARE

Zet AFAS Software in voor de totaalautomatisering van bedrijfsprocessen


Als gecertificeerd AFAS implementatie partner helpen we jou als organisatie en mens te groeien door software optimaal in te zetten voor het automatiseren en verbeteren van processen. Voor onze ervaren consultants kent de software van AFAS geen geheimen. En biedt de standaard van AFAS je niet de totaaloplossing die je zoekt? KWEEKERS kijkt verder dan vandaag. We innoveren met je mee en vinden samen een oplossing die aansluit bij de visie van jouw organisatie. We zeggen ook niet voor niets: KWEEKERS laat je groeien!

PROCESSES STROOMLIJNEN EN ONDER BRENGEN IN ÉÉN BRONSYSTEEM

Alles in één software pakket


Werken met één bronsysteem voor al je bedrijfsprocessen verhoogt de efficiëntie en levert je kostenbesparing op. Veel organisaties gebruiken vaak verschillende softwarepakketten per afdeling en voor verschillende processen. De software van AFAS biedt jou de uitkomst om al deze processen te stroomlijnen en onder te brengen in één bronsysteem en daarmee het aantal verschillende systemen te reduceren. Dat kan met verschillende oplossingen ondergebracht in verschillende modules. De belangrijkste onderdelen van AFAS Profit:

 • CRM
 • Financieel
 • HRM & Payroll
 • Ordermanagement
 • Inkoop
 • Projecten
 • Workflow Management

Met AFAS Software haal je een totaaloplossing voor de grootste bedrijfsprocessen in huis. Een cloud oplossing met een standaard inrichting die ontwikkeld is op basis van de jarenlange ervaring bij duizenden organisaties en miljoenen gebruikers in Nederland én die elk jaar geüpdatet en verbeterd wordt.

 

ADMINISTRATIEVE PROCESSEN IN ÉÉN SOFTWAREPAKKET

Efficiënter werken begint met een krachtige ERP


Vind je die administratieve handelingen om alles draaiende te houden ook vermoeiend? Of erger jij je aan het feit dat niet al je softwaresystemen dezelfde informatie en data bevatten? Met de software van AFAS verminder je de hoeveelheid administratieve handelingen en beschikt iedereen over dezelfde informatie. De super krachtige ERP totaaloplossing neemt je veel werk uit handen. Standaardiseer, digitaliseer en automatiseer al je administratieve processen in één softwarepakket. Dit maakt dat iedereen binnen de organisatie tijd efficiënter en effectiever in kan zetten. Zo houd je tijd over voor belangrijkere zaken binnen de organisatie en kan je je focussen op de operatie.
 

WAT LEVERT HET JE OP

Verminder handmatige handelingen


Stop met het handmatig versturen van processen. Via Workflow Management richt je snel en eenvoudige automatische processen in. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Zoals bijvoorbeeld met de CRM-workflows, waarmee je:

 • Automatisch e-mails kan versturen naar nieuwe medewerkers
 • Registraties van personen eenvoudig verwerkt
 • Contactmomenten met medewerkers automatisch inplant

Uiteraard zijn de workflows ook te gebruiken voor HRM, Financieel, Ordermanagement en nog veel meer.

WORKFLOWS ZIJN NIET ALLEEN VOOR HET VERWERKEN VAN TAKEN OF PERSOONSGEGEVENS

Krijg inzicht door goed ingerichte workflows


De workflows in de software van AFAS zijn eenvoudig in te zetten voor bedrijfsprocessen. Zo zorg je altijd voor een gestructureerd, efficiënt en automatisch proces van bepaalde taken. Daarnaast heb je inzicht in welke stap van het proces een taak zich bevindt, wie er verantwoordelijk is en waar het proces eventueel stagneert.

Workflows zijn er niet alleen voor het verwerken van taken of persoonsgegevens Als we kijken naar bijvoorbeeld zorginstellingen en hoe zij de inkoop regelen, is dit een groot en complex traject. Het inkoopproces van de zorg is op te delen in verschillende fasen:

 • Specificeren
 • Selecteren
 • Contracteren
 • Bestellen
 • Bewaken
 • Nazorg en evaluatie

Met de borging in AFAS zorg je ervoor dat dit traject perfect verloopt. Denk hierbij aan het automatisch versturen van taken aan de juiste personen, het vastleggen van documentatie, schakelen met leveranciers, randzaken bestellen en afhandelen, nazorg en evaluatie inregelen. Alles wordt hierbij ondergebracht in één systeem, zodat niks vergeten wordt. Daarnaast kan een workflow zorgdragen voor een vlekkeloos traject tussen de zorgverlener, verzekeringsmaatschappij en de patiënt of cliënt.

Daarnaast is de software perfect voor het managen van fysieke voorraad. Breng je voorraad onder in het systeem waarbij je gebruik maakt van een minimum aantal. Een workflow kan zorgdragen dat producten op tijd worden bijbesteld om zodoende je voorraad op pijl te houden. Geen losse post-its meer dat iets op is; alles wordt direct via het systeem voor je geregeld. Zo zitten jouw medewerkers nooit zonder voorraad.

 

12.000 ORGANISATIES GINGEN JOU AL VOOR

Aan de slag met de software


Inmiddels gebruiken meer dan 12.000 organisaties en bedrijven in Nederland de software van AFAS. Zet de software in voor enkele bedrijfsprocessen, of zet het in als totaaloplossing, het kan met verschillende abonnementsvormen. Weet je niet waar je moet beginnen of welke keuze je moet maken?  We helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw wensen en behoeften. Wil je weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!